Раду Поклітару. Вій у Хмельницькому

Запрошуємо на балет "Вій" в постановці неперевершеного Раду Поклітару!

Захід пройде 7 жовтня у Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького, початок о 19:00.

Містична історія за мотивами повісті великого письменника Миколи Гоголя. Ця притча про випробування людської душі, силу духу, про віру і невіру.

"Вій - це без сумніву геніальний твір, розкішна літературна першооснова для сюжетного вистави, наповнена контрастами, дією, фантасмагорією. У нашій історії все імена і функції головних героїв залишаються, але дуже багато чого змінюється і в сюжетній лінії, і в психології дійових осіб", - розповів хореограф.

Новий балет від Раду Поклітару - це дивовижне поєднання унікальних декорації, неповторних костюмів і вперше використаних колективом надсучасних візуальних ЗD-спецефектів. У постановці всі персонажі зберігають свої імена, однак не варто очікувати ілюстрації знайомого сюжету. Авторське прочитання Раду Поклітару, як завжди, стане творчим переосмисленням місця дії, вчинків героїв і пропонованих обставин.

Балет "Вій" в постановці Раду Поклітару - божевільна історія, яка трапилася зі звичайним студентом Фомою Брутом, розповідь про те, що буває, коли віра у власні можливості недостатньо міцна, а сон все важче відрізнити від реальності. Емоції, пристрасті, відчай - боротьба з власними демонами. Як розпізнати зло, яке іноді набуває лик невинного і прекрасного створіння? Як протистояти самому Вію? Хто ж він - Вій? Сон, нечиста сила або явні реалії ... У балеті всі персонажі зберегли свої імена, але не варто чекати ілюстрації всім відомого сюжету. Режисерське прочитання Раду Поклітару - це завжди творче переосмислення місця дії, пропонованих обставин і вчинків героїв.

  • Вартість квитків: 150-400 грн.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення