«Коли ясна зірка в небі засіяла»

«Коли ясна зірка в небі засіяла»

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт «Коли ясна зірка в небі засіяла» в Хмельницькому відбудеться 15 грудня о 18:00 в Філармонії

15 грудня, напередодні Різдва та Нового року, мабуть, найулюбленіших та найбільш шанованих в українців свят, хор академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» запрошує всю нашу велику глядацьку родину на гостини до філармонії!

«Коли ясна зірка в небі засіяла» - не випадково наші артисти обрали таку промовисту назву для цього вечора, адже він буде зігрітий світлом віри та надії, якими щедро сповнені українські колядки та щедрівки.

Ці дивовижні обрядові піснеспіви - це не просто музичні твори, це жива казка, де кожна нота –крило душі, а кожне слово – очікування дива. Вони торкаються серця, як промінь різдвяної зірки, осяваючи темряву і вказуючи шлях до світла.

Колядки та щедрівки - віддзеркалення нашої історії, бо увібрали в себе тисячолітню пам'ять народу та мудрість сотень поколінь, теплоту родинних стосунків та глибоку повагу до своїх звичаїв. Вони стали невід'ємною частиною різдвяної культури, спадщиною, яка передається з покоління в покоління, зберігаючи нашу особливість та унікальність.

Тож запрошуємо вас вкотре доторкнутися до цього дивовижного пісенного скарбу, створеного нашими предками, і сповнити своє серце почуттями, які зараз для нас є вкрай важливими: щирою вірою у перемогу світла над темрявою та надією на щасливе майбуття українського народу.

Чекаємо вас в органній залі філармонії 15 грудня о 18.00.

Хор академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля»

Художній керівник – Степан Дробіт
Головний хормейстер – Катерина Дробіт

За участю фольклорного гурту «Ладовиці»
ГО «Відродження традицій Поділля»

Коментарі до події (2)
  • Анонім 15 Січня

    Це потрібно побічити
  • Anonymous 08 Січня

    яка краса! всіх зі святами!!
Отримуйте
регулярні оновлення