"Роза бар" дарує друзям сайту moemisto.ua/km сертифікати

"Роза бар" дарує друзям сайту moemisto.ua/km сертифікати

"Роза бар" надає Вам можливість сховатися від нудної рельності, потанцювати під музику різних сучасних напрямів, познайомитися з цікавими людьми, побувати на дивовижних тематичних вечірках, спробувати десятки алкогольних і безалкогольних напоїв. "Роза бар" робить все, щоб Ви відчували себе комфортно і розкуто.

"Роза бар" дарує своїм гостям ковток позитивних емоцій і відмінний настрій! Це нічний заклад для тих, хто любить гарну сучасну музику різних стилів , позитивне спілкування,нові знайомства. Представники різних поколінь приходять сюди за гарним настроєм.
Дискотека, великий вибір напоїв,страви європейської,української,японської (суші) кухні,гриль-меню.
День народження - саме те свято, яке ми звикли відзначати з особливим розмахом. "Роза бар" запрошує відзначити його в своїх стінах.
Адже цей день всього лише раз в році і дуже хочеться, щоб приємні спогади від вдалої вечірки залишилися в нашій пам'яті ще на довгий час. У вас є можливість відсвяткувати ваше свято в одному з наших затишних залів!
У "Роза барі" можна приємно провести час з друзями або влаштувати романтичне побачення. Замовити столик можна за № тел. 700-515

Сайт moemisto.ua/km  та "Роза бар" дарують сертифікати на відпочинок у закладі.  Для цього потрібно бути лише другом (підписником) нашої спільноти у Фейсбук  або ВКонтакте. Саме там відбуваються розіграші. Слідкуйте за анонсами!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення