Середньовічний фестиваль "Форпост 2017"

Середньовічний фестиваль "Форпост 2017"

З 29 квітня по 1 травня 2017 року у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області відбудеться Середньовічний фестиваль "Форпост 2017".

Фортпост 2017 - найбільш видовищна складова фестивалю, це повноконтактні середньовічні бої: "один на один" та групові бої від п`ять та більше осіб. Окрім цього на фестивалі представлена велика концертна програма, фаєршоу, стрільба з луків, середньовічні вуличні танці, ярмарок народних майстрів, конкурс історичного костюму. Ви самі зможете взяти участь у майстер класах з танців, або навчитися своїми руками створювати різні речі за старовинними технологіями.

Для дорослих та дітей ми підготували величезну кількіть веселих конкурсів та розваг. Прямо на фестивалі ви зможете скоштувати їжу, приготовану на вогні за старовинними рецептами. Поціновувачі вишуканих напоїв зможуть задовольнитися смачною медовухою, різноманітними настоянками та іншими алкогольними та беалкогольними напоями, рецепти яких дійшли до нас з прадавніх часів.

Окремим бонусом буде парад байкерів та виставка мототехніки, оскільки для байкерів з усієї України та з зарубіжжя вже стало доброю традицією та обов`язковим пунктом в плані поїздок відвідання фестивалю "Форпост". Адже "Форпост" - це спільнота сміливих, авантюрних і вільних духом людей. Незалежно від того хто ти, лицар, байкер, домогосподарка з дітьми або офісний робітник, якщо ти відчуваєш себе вільною людиною, прагнеш нових вражень та знайомств - чекаємо тебе у нашій великій фестивальній родині!

Музичний Хедлайнер фестивалю - легенда білоруського металу GODS TOWER.

Програма на три дні: 

29 квітня:
12:00 - парад учасників, груповий середньовічний бій (бугурт);
13:00 -  Музичний гурт Lity Taller (Білорусь);
14:00 - Турнір 5х5;
16:00 - Майстер-клас з середньовічного танцю;
16:30 - Турнір 5х5;
18:00 - 23:00 РОК ФОРПОСТ. Виступ гуртів з Білорусі: Plemя+студіїя етнічної пластики Ketri (Білорусь), Vapor Hiemis, Sakramant (Ex.Litvintroll), Alfar, Forodwaith;
 00:00 - Фаєр-шоу, етнодискотека.

30 квітня
10:00 -
збір колони на парад учасників;
11:00 - Парад в старе місто. Виступ гурту Alba Gu Brah (Дніпропетровськ) + студія Ketri (Білорусь), бугурт біля Ратуші;
12:30 - Турнір щит/меч;
15:00 - Гурт Mystical Jam Trio Конкурс історичного костюму;
16:30  - Фінал турніру щит/меч. Нагородження;
18:00-23:00  - РОК ФОРПОСТ (22:00 нічний бугурт) Dante (Київ), гурти з Білорусі: Адарвірог, Folcore, Trollwald(Ex.Litvintroll), Omut, Massenhenrichtung, Metal belly dance від Diana Bastet (Суми);
00:00  - Фаєр-шоу, етно-дискотека.

1 травня
12:00 - 
квест-екскурсія старим містом "Полювання на відьму", відкриття денної програми, груповий середньовічний бій (бугурт);
12:30 - Бурдони Черна (м.Чернівці);
13:30 - Професійні середньовічні бої, танцювальні виступи в перервах між боями;
16:00 - Бугурт. Нагородження учасників. Групове фото учасників в костюмах та обладунках. 
17:00  - РОК ФОРПОСТ. Personal Witches (Київ), Bad Pitt (Київ), ВСЁ_CRAZY(Білорусь), O`Hamsters(Київ),13й Бубен (Бердянськ);
22:00 - Фаєр-шоу. Спалюємо відьму;
22:30 -  Музичний хедлайнер фестивалю GODS TOWER (Білорусь);
00:00  - Обіймаємо друзів до наступного Фестивалю.

Паралельно: змагання зі стрільби із лука, ярмарок, майстер-класи від народних майстрів, майстер-класи з середньовічних танців, ігри та конкурси для дітей та дорослих, мотопарад, кальянна, автентичний бар, вуличні харчевні, тематична квест-екскурсія містом "Полювання на відьму".

Запрошуємо усіх на середньовічний фестиваль "Форпост 2017" у Кам'янець-Подільський!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення