Сергій Бабкін у Хмельницькому

Сергій Бабкін у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

13-го грудня у Хмельницькому відбудеться концерт Сергія Бабкіна, початок о 19:00.

  • Сергій Бабкін вирушає у великий всеукраїнський тур на підтримку свого нового альбому "Музасфера"!

Нова сфера, якою дихає, і яка надихає Бабкіна - "Музасфера" - пошириться усією Україною вже цієї осені!

"Натхнення - воно ж муза. Чи є між ними хоч якась різниця? Мені здається, немає. Це як Інь і Янь. Як ніч і день. Як земля і вода. Як сон і ява. Як дві півкулі, в сукупності становлять єдину сферу, яка носить назву ЛЮБОВ. Перший крик новонародженої дитини. Перша закоханість. Сніг, Дощ, Жара, Листопад. Вид нічного неба, засіяного зірками. Світанки, Захід Сонця, повного місяця і Затемнення. Зміна настрою. Емоційні сплески: здивування, потрясіння. Крики птахів, шум дерев, сплеск хвиль. Все це натхнення і муза.

Сергій Бабкін - музикант, актор, тренер-переможець проекту "Голос країни-8". 11 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті "Брюссель", створеного Святославом Вакарчуком, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу "Голос країни"  і, як закономірний і заслужений підсумок довгої кропіткої роботи - тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. Слухачів, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Сергія. Цей тур для музиканта - не тільки спосіб підвести риску чергового етапу, а й привід зібратися разом з шанувальниками та подякувати їм за весь шлях, пройдений разом.

У вересні Бабкін презентує свій 12-й за рахунком і перший повністю україномовний альбом "Музасфера". До трек-листа платівки увійдуть легендарні "Де би я", "Хто далі йде" і ще 12 нових пісень, що створюють неймовірну атмосферу, в яку можна буде зануритися на концерті: світ ідей, музики та містики Бабкіна.

  • Вартість квитка: 300-750 грн.

Запрошуємо усіх на великий концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому!

Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 79 44 74

Коментарі до події (45)
  • Владимир Гопка 21 Листопада

    Хочу дуже на концерт зеляка з Харкова
  • Wetsel Sergei 23 Жовтня

    Хочу на КОНЦЕРТ
  • Хмельницький Адміністратор 23 Жовтня

    Василий Мостенский та Vad Volter стають переможцями розіграшу. Вітаємо)
  • Богдан Драгомерецький 22 Жовтня

    Хочу на КОНЦЕРТ
Отримуйте
регулярні оновлення