Сергій Піскун з програмою «Ти Королева» у Хмельницькому

Сергій Піскун з програмою «Ти Королева» у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо усіх на концерт Сергія Піскуна у Хмельницькому.

  • Концерт пройде 9 червня у Хмельницькій обласній філармонії, початок о 19:00.

Сергій Піскун виступить у Хмельницькому із програмою "Ти Королева".

Сергій Піскун - "Ідеолог сучасного шансону!", "Свіжа кров у жанрі міського романсу!", "Співак з надзвичайними піснями, у кожній з яких - душа, мудрість та зміст!". Такими епітетами нагороджують музичні критики й шанувальники творчість СЕРГІЯ ПІСКУНА.

У 31 рік він є автором і виконавцем власних пісень, які є зразком високо естетичного, інтелігентного і якісного шансону. Кожна його пісня чіпляє за живе, торкаючись найтонших струн душі! Писати вірші, які потім стали основою для пісень, СЕРГІЙ ПІСКУН почав у 18 років. У 2009 році взяв участь у щорічному фестивалі, присвяченому пам'яті маестро шансону Геннадію Тимофєєву "Я вольный ветер…". Саме там, у Слов'янську, Піскун здобув перший успіх і шанувальників. А ще - познайомився з легендарним шансоньє Олегом Алябіним.

Як зізнається СЕРГІЙ ПІСКУН, він вдячний Богові за те, що така людина з'явилася у його житті. Старший і більш досвідчений артист поділився з починаючим колегою секретами успіху й допоміг Сергію закріпитися на сцені.

У тому ж 2009 року на професійній музичній студії рідного Фастова СЕРГІЙ ПІСКУН записав перші пісні - "Девчонка с севера", "Для тебя", "Я к тебе". У 2010 році співак взяв участь у першому міжнародному фестивалі зірок авторської пісні "Шансон у моря", де вже за рік був визнаний лауреатом. Про унікального співака дізналися ще більше шанувальників обраного ним жанру музики. І для СЕРГІЯ ПІСКУНА розпочався період концертів та гастролей Україною.

У 2016 році світ побачив його перший альбом "Живи для мене".Сьогодні СЕРГІЙ ПІСКУН є постійним гостем радіо "Шансон" і учасником найвідоміших шансон-фестивалів. Його хіти входять до збірників популярної авторської пісні, займають провідні місця у хіт-парадах, а головне – у серцях багатомільйонної аудиторії! Особливо плідним для СЕРГІЯ ПІСКУНА став 2018 рік. Співак записав дві дивовижні дуетні пісні з заслуженою артисткою України Катериною Бужинською. Десятки його пісень визнані хітами українського шансону. 

Концерт СЕРГІЯ ПІСКУНА стане найкращим подарунком для всіх чарівних жінок та справжніх шанувальників шансону!

  • Вартість квитка: 200-700 грн.
Коментарі до події (88)
  • Адміністратор Хмельницкий 12 Грудня

    Галина Тодоренко стає переможцем розіграшу. Вітаємо)

    Ірина Мазур Адміністратор Хмельницкий 12 Грудня

    Вітаю!
  • Валентин Гордиенко 11 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРТ з подругою
  • Alyona Gavriltseva 11 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРТ з подругою
  • Танюша Касаткіна 11 Грудня

    Хочу на концерт з донькою
Отримуйте
регулярні оновлення