Серёга A.K.A. Полиграф Шарикоff у Хмельницькому

Серёга A.K.A. Полиграф Шарикоff у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

Запрошуємо усіх на концерт Серёги A.K.A. Полиграф Шарикоff.

Сергій Пархоменко ось уже 17 років на сцені. Його поява на музичній арені було схоже, що розірвалася бомбу. Однією б пісні «Чорний бумер» вистачило, щоб увійти в історію. В цьому році виповнюється 15 років з дати виходу першого альбому Серьоги «Мій двір: Весілля і похорони». Цікаво, що його видала компанія MFG / BMG Ukraine.

В якому б образі і форматі не виступав Серьога, він завжди вражає своєю харизмою і неймовірним талантом. Цей рік є знаковим для творчості музиканта, адже в 2019 році виповнюється 15 років його дебютному альбому. Бумеру -15! Цю подію Серьога вирішив розділити з українською публікою, адже білоруського репера багато що пов'язує з нашою країною. 

Концерт відбудеться 3 березня у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького, початок о 19:00.

Чорний бумер - відомий хіт білоруського хіп-хоп виконавця Сергія Пархоменка «Чорний бумер» свого часу став справжнім проривом. Він ще довго не сходив з перших рядків хіт-парадів, а кліп, який був знятий в Києві, був в ротації багатьох музичних телеканалів. Тоді ще музикант виступав під псевдонімом «Серьога» і називав свій стиль спортивними коломийками. Перший диск артиста вийшов в 2004 році під назвою «Мій двір: Весілля і похорони», який видала українська компанія «MFG / BMG Ukraine». Цьому альбому в 2019 році виповнюється 15 років, на честь чого запланований масштабний концерт. За словами організаторів, 13 листопада всіх шанувальників артиста чекають багато приємних сюрпризів, спеціальні гості, нові пісні і маса гарного настрою. Купити квитки на концерт Серьога a.k.a Поліграф Шарикоff можна на нашому сайті.

Поліграф ШарікOFF. Як і багато творчих особистостей, Серьога - багатогранна і яскрава особистість. У 2015 році був представлений новий проект під назвою «Поліграф ШарікOFF». А в 2017-му вийшов дебютний альбом «Какао білого кольору», куди входили 10 треків, серед яких відомі хіти «Харизма», «Какао білого кольору», «Тільки секс» та інші. Поліграф ШарікOFF - це оригінальне поєднання атмосферного шансону, глибоких текстів і тонкого душевного гумору. Здається, в цьому проекті Сергій відводить душу, веде себе максимально невимушено і щиро, весело і безтурботно. Саме таким буде сольний концерт Поліграф ШарікOFF. Ви почуєте улюблені пісні і побачите новий образ Сергія, а також улюблені хіти усіма знайомого «Серьоги».

  • Вартість квитків: 200-600 грн.

Детальна інформація за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події (47)
  • Адміністратор Хмельницкий 05 Грудня

    Концерт перенесено на іншу дату.
  • Адміністратор Хмельницкий 05 Грудня

    Розіграш скасовано.
  • Nataly Melnyk 05 Грудня

    Хочу на концерт з другом
  • Kseniya Nikiforovna Tserkovnaya 04 Грудня

    Хочу на концерт з сином
Отримуйте
регулярні оновлення