Сімейне фентезі Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда

Сімейне фентезі Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда

Всі анонси від: Мультиплекс, SmartCinema

Продовження популярного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» за романом Джоан Роулінг зняла та ж творча команда, що і перший фільм. Постановкою зайнявся незмінний режисер всесвіту Гарі Поттера Девід Йейтс. Кажуть, на цей раз він порадує шанувальників відсиланнями до історії про юного чарівника. Про те, що на екрани вийде як мінімум трилогія було відомо ще в 2014 році. У 2016 році говорили вже про п'ять можливих фільмів. Зйомки другої частини почалися влітку 2017 року на студії Warner Bros. У Хартфорширі, Великобританія.

Опис:

Події картини розгортаються в 1927 році, через кілька місяців після історії, що сталася в Нью-Йорку. На цей раз пригоди чекають героїв в Лондоні і Парижі. З МАКОСША збігає найнебезпечніший темний чарівник - Ґелерт Ґріндельвальд (Джонні Депп). Він згуртував навколо себе чимало однодумців, що бажають лиш одного - домінування чистокровних чарівників над немагічними істотами. Допомогти спіймати злого чарівника Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) просить свого колишнього учня - Ньюта Саламандера (Едді Редмейн), а з ним і його друзі з Нью-Йорка - не-маг Якоб Ковальські (Ден Фоглер) і сестри Тіна (Кетрін Уотерстон) і Куїнні (Елісон Судол).

Тривалість: 135 хв.

Режисер: Девід Єйтс

Жанр: фентезі, пригоди, сімейний

В головних ролях: Джонні Депп, Едді Редмейн, Джуд Лоу, Зої Кравіц, Езра Міллер, Кетрін Вотерстон, Елісон Судол, Ден Фоґлер

Вікове обмеження:12+

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення