Skofka в Хмельницькому

Концерт Skofka в Хмельницькому відбудеться 17 листопада о 19:00 в муздрамтеатрі ім. М. Старицького.

Skofka – український реп-виконавець, який у 2021 році став справжнім проривом на теренах рідної країни. Сьогодні репер однозначно «рве» український YouTube своїми хітами. Його найвідомішим сольним хітом є «Крузак», який набрав 2,5 мільйона переглядів YouTube.

Також репер відзначився співпрацею з гуртом KALUSH, записавши чимало спільних хітів, зокрема такі відомі треки, як «Додому» і «Давай начистоту».

У дискографії артиста не так багато треків, але кожна композиція захоплює серця шанувальників. Особливу популярність SKOFKA набув завдяки пісні «Чути Гiмн», яка присвячена поточним подіям. Щирість, близький всім співвітчизникам реперський досвід зробив цей хіт ще одним символом повномасштабної війни в Україні.

Разом з учасниками оркестру КАЛУШ артист активно займається волонтерством. Пісні SKOFKA збирають мільйони прослуховувань на стрімінгових платформах і стають хітами. Артист пише власні тексти, робить аранжування, скорочує треки. Його мета - створити якісну українську музику в стилі реп, який звучить круто.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення