Спектакль "HOMO Soveticus. Американська комедія & радянська трагедія"

Спектакль "HOMO Soveticus. Американська комедія & радянська трагедія"

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

28 листопада у Хмельницькому обласному академічному муздрамтеатрі ім. М. Старицького відбудеться спектакль "HOMO Soveticus. Американська комедія & радянська трагедія", початок о 19:00.

Театр "Ампулка" представляє прем'єрний спектакль "HOMO SOVETIKUS. Американська комедія & радянська трагедія" або"HS" за п'єсою Віктора Шендеровича "Потерпілий Гольдінер". Продюсер Михайло Бондаренко запросив на постановку найбільш затребуваних і талановитих людей сучасного театру. Дуже смішний і, в той же час, ліричний спектакль поставив кращий молодий режисер України - Максим Голенко. Сценографія та костюми від Лесі Головач - це завжди знак якості! Незвичайні декорації, сценічні знахідки - фірмовий стиль цього художника. Музику до вистави створили кумири молодого покоління - група SHKLO. Музиканти задіяні в епізодичних ролях і, крім того, на сцені тільки "жива музика" в їх виконанні! Прекрасні актори - В'ячеслав Гиндин (Вульф Гольдінер / Володимир Семенов) і Ольга Жуковцова (Джейн Уотсон / Женя Ровинская) змусять глядачів сміятися до сліз і плакати крізь сміх.

Опис вистави:

На Брайтоні проти власної волі сплелися долі емігрантів з Харкова - старого комуніста Вульфа Гольдінера і молодий наукового Джейн Уотсон. Від взаємного ворожого ставлення до взаємної симпатії і назад до неприязні, від спасенних бесід до готовності розтерзати один одного ці абсолютно різні люди вибудовують свої відносини і змушені зустрічатися два рази в тиждень. Для чого?

Вистава російською мовою.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення