Спектакль "І тільки смерть розлучить нас". Розіграш квитків

Спектакль "І тільки смерть розлучить нас". Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

6 березня у Хмельницькому відбудеться спектакль "І тільки смерть розлучить нас", початок о 19:00.

"І тільки смерть розлучить нас" - це не просто чудова комедія, це тонкий гумор і блискуча гра чудових артистів. Непередбачуваний сюжет і нестримний регіт глядачів.

Комедія на 2 дії, за п'єсою - Альдо Ніколаї.

Опис спектаклю:

Єва-фатальна жінка, розумна, чарівна, пристрасна. Про таку жінку таємно мріє кожен чоловік. І Бруно пощастило. Він знайомиться з Євою. Але наш герой ще не підозрює, що його чекає ...
Ця жінка проведе бідолаху по всіх колах пекла - через автомобільну аварію і травматологічної клініки, в'язницю і божевільню. Вона увіллється в життя Бруно до мозку кісток. І все це через ретельно спланованого проекту вбивства. Адже у Єви є законний чоловік-стриманий і мудрий Маріо, і він заважає особистому щастю героїв ... План вбивства стає більш досконалий і досконаліше з кожним днем ​​... Чим же закінчиться цей комічний трилер? Обов'язково подивіться!

У головних ролях: Костянтин Костишин, Катерина Кістень, Остап Ступка
Режисер-постановник: Валерій Астахов
Художній керівник: Євген Паперний
Продюсер: Олег Шпанчук

Запрошуємо усіх на спектакль у Хмельницькому!

Детальна інформація за номером:

(0382) 65 59 25

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися!

3. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт (коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

4. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

5. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ)

Переможець буде визначений вранці 6 березня, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (23)
  • Хмельницький Адміністратор 06 Березня

    Mariya Honchar та Денисюк Оля стають переможцями розіграшу! Вітаємо! Як та де можно забрати свої квитки, Вам розповість SMM менеджер у соц. мережах.
  • Мостенская Таня 05 Березня

    Зачаровує харизма Катерини Кістень

    Мостенская Таня Мостенская Таня 05 Березня

    Мрію попасти на Театралізоване шоу Нотр-Дам де Парі у Хмельницькому https://moemisto.ua/km/teatralizovane-shou-notr-dam-de-pari-u-hmelnitskomu-41405.html
  • Мостенский Василий 05 Березня

    Подобаються актори і хочу добре провести час. Ще цікавить концерт гурту Бумбокс https://moemisto.ua/km/bumboks-u-hmelnitskomu-41125.html

    Мостенский Василий Мостенский Василий 05 Березня

  • Gunko Natalia 03 Березня

    Чудова підбірка акторів, сподіваюсь вистава буде чудовою. Зацікавив концерт гурту Бумбокс https://moemisto.ua/km/bumboks-u-hmelnitskomu-41125.html
Отримуйте
регулярні оновлення