Спелео–тур Печера Антлантида

Спелео–тур Печера Антлантида

Всі анонси від: Туроператор "Партнер Тур груп"

Туроператор "Партнер Тур груп" запрошує на відпочинок "Спелео–тур Печера Антлантида". Виїзд з Хмельницького о 07:00.

Хочете нових пригод і відкриттів або просто бажаєте відпочити від міської суєти і забути про накопичені проблеми? Змініть краватку на каску, свій модний костюм на комбінезон, а офіс на фантастичні пейзажі горбистого Поділля і вперед разом з нами за екстремальним задоволенням. Серед карстових печер України особливе місце займає "Атлантида". Вона розташована у схилі мальовничої долини р. Збруч біля села Завалля Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.

Вже перше побіжне обстеження показало її незвичайність. Чіткі скульптурні форми її ходів і залів розташовуються трьома ярусами.

Мільйони років тому "великий скульптор" створив одне зі своїх найбільших творінь. Саме тут можна побачити величезну різноманітність гіпсових кристалів, які виросли на стінах і склепіннях печери, саме тут "цвітуть" незвичайні "кришталеві квіти" - гелектіти, яким сотні тисяч років і саме тут є можливість відірватися, скинути вантаж негативу і проблем, що накопичилися.

Ми не будемо розкривати всіх секретів, але одне ми можемо стверджувати точно - гострі відчуття і захоплюючі дух враження гарантовані Вам на всі сто!

Наш маршрут називається "Детальний", його тривалість 4 години.

Маршрут включає в себе більш детальне ознайомлення з печерою і наповнений більш складними елементи проходження.Пересування по підземному маршруту буде утруднено різноманітністю форм рельєфу: колодязі, завали, вузькі щілини, такі як "Тухіс", "Китовий Ус", "Декольте", "Піонерська Гірка".

На своєму шляху Ви зустрінете різноманітні форми кристалів і сліпуче сяючу "Партизанську Галерею" з чорного марганцю. Вам також буде надана можливість самостійного оріенірованія в одному з районів печери, який зберігає дивний сюрприз.

Захоплюючі розповіді та історії спелеологів будуть підтримувати екстремальне настрій протягом усього шляху. Ви почуєте легенди про загадкові духів печери - Чорному і Білому спелеологів і на власні вуха почуєте, як "дзвенить" тиша!

Детальна інформація за номером: (097) 226 31 66

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення