Святослав Кондратів "Love story"

9 лютого у Хмельницькому відбудеться концерт Святослава Кондратіва, початок о 19:00. 

До великої ексклюзивної програми, яку підготував Маестро спеціально до Дня Святого Валентина та Свята Весни увійдуть найвідоміші та найромантичніші композиції Артиста – "Love Story", "True Love", "Дорога в дюнах", "Hola, Barcelona", "Legzira", "Скрипка плаче, скрипка сміється", "Карнавал", "Parga", "Copacabana", "Купала".

Протягом всього концерту на великому екрані транслюватимуться кліпи, відзняті в найпрекрасніших та найдивовижніших місцях світу - фіордах Норвегії, дюнах Сахари, Канарських островах, Венеції, Барселоні, африканському узбережжі Атлантики, Греції.
А ще Ви першими в Україні почуєте нові композиції Маестро та побачите нові вражаючі відео до них.

Проєкт Святослава Кондратіва #СвітОчимаСкрипаля відомий дивовижними музичними відео, які знімає скрипаль на свої композиції у найпрекрасніших куточках світу. Музика Маестро вже підкорила серця тисяч шанувальників по всій Україні та за її межами. Безліч концертів, які дав скрипаль разом зі своїм бендом на провідних концертних майданчиках підтверджують високий рівень і популярність Артиста. Його по праву називають Першою скрипкою і найромантичнішим скрипалем України!

Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

Вартість квитка: 350-550 грн. 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення