Театр тіней Teulis у Хмельницькому

18 березня відбудеться спектакль театру тіней "Teulis" у Хмельницькому, початок о 18:00.

Театр Тіней Teulis - це всесвітньо відомий театр тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи та інших континентів. Постановка театру TEULIS - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. За останні 7 років TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів. 2014 рік у кар'єрі театру крім 150 аншлагів був відзначений виступом на італійському талант шоу з композицією "Крик душі". Всесвітній резонанс від цієї події з'явився імпульсом для створення однойменної шоу програми, з якою театр у весняному турі відвідав понад сорок міст України, незмінно викликаючи у глядачів захват і оплески.

Театр Тіней "TEULIS" доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Володіючи технікою за межами людських можливостей, танцівники Театру тіней творять на сцені чудеса, їх легкий, іронічний стиль балансує на межі танцю і акробатики, а приголомшливі візуальні ефекти кожного разу шокують публіку.

Чому варто піти на шоу театру тіней Teulis: 

  • Театр - підкорив і здивував багато світові столиці.
  • Орігінальное поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
  • Cамий незвичайний і самий затребуваний театр сьогодні.

На цей раз Театр Тіней "TEULIS" завітає до Хмельницького з шоу програмою під назвою "Емоції для ПЕРЕМОГИ".

Щороку для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в березні з шоу "Твоя тінь". У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу "Повелителі тіней" і "Вічна історія", а також номери які ви раніше не бачили. Однак на цьому сюрпризи не закінчується. Так само вперше Teulis додасть в шоу взаємодія з глядачем, з цього тепер будь-яка людина сидить в залі зможе взяти участь в шоу і вплинути на його розвиток. Використовуючи живі декорації з тіней можна домогтися неповторною але простий історії, щоб зрозуміти її без слів, і, в той же час, настільки захоплюючою, щоб зануриться в її події з головою.

Головні герої шоу "Твоя тінь" мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть подорожувати за своїми спогадами, закохуються і сваряться, щоб потім, в кінці кінців, об'єднавшись втілити свою мрію. І, впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо в цей же день, а можливо трохи пізніше, як і герої історії, які заслуговують щасливого фіналу за свою завзятість і сміливість бути собою.

Театр Teulis домігся вражаючих успіхів за свій семирічний творчий шлях. Фінали популярних талант шоу в Чехії і Словаччині, Туреччині та Італії. Гастролі в Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Кіпрі, Туреччині, Японії та ОАЕ. За останні 3 роки зібрав понад 300 аншлагів в Україні та Європі з шоу "Повелителі тіней" і "Вічна історія".

Вистава пройде у театрі Старицького 18 березня о 18:00
Вартість квитка: 200 - 420 грн.

Коментарі до події (100)
  • Катерина Харкава 13 Лютого

    Хочу на шоу
  • Катерина Харкава 12 Листопада

    Хочу на шоу
  • Sera Rozuman 24 Травня

    Хочу на шоу
  • Sergey Muravsky 16 Березня

    Хочу на шоу
Отримуйте
регулярні оновлення