Театр Тіней «Teulis» у Хмельницькому

Театр Тіней «Teulis» у Хмельницькому

Постановка театру - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.

Театр «Teulis» за своєю жанровою специфікою є не єдиним. У світі існує понад тридцять подібних театрів, а в Україні близько п'яти. Але завоювати любов публіки вдалося саме театру «Teulis».

Незвична назва театру є дзеркальним відображенням слова «силует». До складу групи входить вісім акробатів, які створюю тіньові фігури та 5 танцюристів.

Програма є великою історією про людські стосунки, відображають позитивне та негативне.

«Крик душі» є назвою одного з фрагменту програми. Саме завдяки цій постановці театр здобув свою популярність на талант-шоу в Італії. Таку назву виставі вже дали глядачі у соціальній мережі Фейсбук.

Ідея показати світові сучасну проблему війни в Україні виникла не випадково. Італійські режисери в талант-шоу попросили акторів показати номер про Україну. За три дні режисерові Віталію Сусловцю вдалося зробити неймовірну постановку, яка викликала захоплення у європейців та здобула за тиждень 500 000 переглядів в Інтернеті.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення