Тіна Кароль. Розіграш квитків

Тіна Кароль. Розіграш квитків

24 серпня відбудеться концерт Тіни Кароль, початок о 20:30.

Співачка вирушає у Всеукраїнський тур під назвою "Тіна". 

Нова концертна програма Тіни - це симбіоз жіночих історій, виражених в піснях і танцювальних постановок в стилі modern and contemporary. 

"Багатогранність жінки - це втілення єдності і боротьби протилежностей. Ми любимо і ненавидимо, ми ображаємося і прощаємо, втрачаємо надію і знову свято віримо. Цей концерт про те, якою різною може бути любов. Я заспіваю про те, що справжня любов ніколи не перестає, а продовжує бути, жити, творити і радувати", - говорить співачка.

Тіна Кароль їде в тур на підтримку свого нового альбому - в концерті прозвучать, як прем'єри пісень, так і кращі хіти співачки. Окремою фішкою стане пряма life-трансляція концерту на великих екранах. Буде використана багатокамерна зйомка, паралельний монтаж з графікою і візуальними ефектами. Над прямою трансляцією буде працювати режисерська команда на чолі з Максимом Деліергіевим. Глядачі зможуть побачити те, що не видно із залу для глядачів, розгледіти кожну прожите емоцію улюбленої співачки. Сучасна хореографія, живий звук, світлові та відео спецефекти зроблять шоу яскравим і наповненим всій палітрою почуттів.

  • Хореографом-постановником туру став Василь Козар (Kozar Dance Theatre)
  • Режисерами нової сольної програми Тіни Кароль стали Наталія Острикова, Наталя Лисенкова та Марія Григоращенка, відомі своєю режисурою вокального проекту "Голос країни" на каналі 1+1.

Концерт пройде у Кам'янець-Подільській фортеці.

Вартість квитка: 230 грн.

Запрошуємо усіх на концерт чарівної співачки Тіни Кароль!

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цю подію (коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ) Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможець буде визначений вранці 18 серпня, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (28)
  • Хмельницький Адміністратор 18 Серпня

    Хохрякова Евгения та Tetyana Muravska стають переможцями розіграшу! Вітаємо
  • Ірина Гевак 17 Серпня

    Хочу послухати улюблені пісні найкращої української співачки.
  • Наталья Власенко 16 Серпня

    Хочу подарувати квитки сестричці і племінниці, які є фанатами цієї співачки!
  • Tetyana Muravska 15 Серпня

    Люблю Тіну і мрію побувати на концерті.
Отримуйте
регулярні оновлення