Той, що біжить лабіринтом

Той, що біжить лабіринтом

Життя Томаса була схожа на звичайну підліткову, поки з ним не сталася фантастична історія.
Якось Томас прокинувся в рухомому вниз ліфті. Яким чином він опинився в такому дивному місці, які події передували ситуації? Томас навіть минулого свого не пам'ятає! Стерто всі, за винятком імені.
Коли двері ліфта відкрилися, Томаса зустріло моторошне місце. Тут же він познайомився з півсотнею таких же підлітків, як він сам. Тільки хлопчики, і жодної дівчинки.
Ніхто з нових друзів Томаса не знає, чому всі вони опинилися далеко від будинку і як відновити в пам'яті події минулих днів. Вони укладені в лабіринті, стіни якого виглядають жахливими величезними монстрами, мовчазно наглядачами за прагненням підлітків вижити. У дітей немає їжі, води... Все, що їм вдалося виростити в стінах лабіринту - їхня їжа. Скільки ще вони будуть змушені провести в таких нелюдських умовах - питання, на яке немає відповіді...
Новий день стає шансом відшукати ключ до розгадки. Вранці кожен підліток отримує шанс відправитися в подорож по лабіринту. Сміливців мало. Стіни лабіринту змінюють своє становище занадто часто, тому зворотної дороги може і не бути. Ще ніхто з наважилися відкрити істину не повернувся до компанії.
Кожен місяць в лабіринт прибуває чергова жертва - хлопчик-підліток. Не в цей раз. Тепер перед героями дівчинка впала в кому. Згідно прикладеної до нової учасниці незрозумілої гри записці, вона - остання гостя лабіринту. Здається, хтось надумав змінити хід подій, і це дуже не подобається мешканцям диких стін...
Якщо незабаром хлопці не з'ясують, хто стоїть за їх новим життям і яким чином вибратися у великий світ, всі вони можуть стати жертвами чогось страшного. Томас вирішується на дослідження лабіринту.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення