Тренінг ЄБРР для жінок Від підприємця – до підприємництва

Тренінг ЄБРР для жінок Від підприємця – до підприємництва

Всі анонси від: Агенція Сталого Розвитку АСТАР

Запрошуємо усіх на тренінг ЄБРР для жінок Від підприємця – до підприємництва.

Захід пройде 30 версеня, 1, 14, та 15 жовтня у Агенції Сталого Розвитку АСТАР, початок о 9:00.Тренінг включатиме 4 модулі, що допоможуть жінкам стати більш майстерними у веденні власної справи і вивести свій бізнес на системний, структурований рівень розвитку.

Навчальні модулі:

  • Модуль 1: Корпоративне управління для малого бізнесу
  • Модуль 2: Загальні організаційні виклики у сфері малого бізнесу
  • Модуль 3: Оптимізація організаційної структури
  • Модуль 4: Впровадження відповідних процедур і процесів

Матеріали курсу розроблені компанією APPLICATIO Training &Management (Німеччина) у співпраці з CEFE (Сербія).
Тренінг проведуть двоє досвідчених тренерів з Білорусі, які володіють навичками застосування міжнародних практик з управління та знають, як успішно керувати компаніями та персоналом.

Наталя Макаєва. Викладач Бізнес-школи ІПМ, консультант з організаційного розвитку. У минулому - керівник програми Executive MBA Бізнес-школи ІПМ, програми МВА БДУ. Має досвід викладацької роботи з 2006 року. Стажувалася у США, Швеції, Великобританії, Латвії. Навчалася у Міжнародній Академії
викладачів бізнес-дисциплін IMTA (Словенія), в Adizes Graduate School за програмою «Методологія і практики Адізесу для кращих бізнес-шкіл».

Анна Агашкова. HR директор компанії ActiveCloud. EGP консультант ЄБРР, викладач програми Executive MBA ІПМ. Досвід тренерської діяльності з 2000 року. Більш як 150 проведених корпоративних семінари. Досвід практичної роботи в галузі HR більше 18 років. Управлінський стаж - більше 10 років. Керувала та реалізовувала консалтингові проекти з організаційного розвитку у сферах оптової та роздрібної торгівлі, виробництва, послуг ІТ.

Реєстрація обов'язкова.

З питань участі у тренінгу - Олександр Шемчук, тел.: +380974429895 - пошта: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення