Тренінг Енергоефективність у промисловості

Тренінг Енергоефективність у промисловості

Всі анонси від: Агенція сталого розвитку "АСТАР"

Запрошуємо усіх на тренінг "Енергоефективність у промисловості", початок о 09:00.

Інженери, експерти та консультанти з енергоефективності та енергозбереження мають можливість узяти участь у чотириденному навчальному тренінгу "Енергоефективність у промисловості" (базовий рівень), організованому ЄБРР в рамках ініціативи "EU4Business". Цей тренінг є унікальною можливістю для консультантів та топ-менеджерів, які безпосередньо впливають на прийняття рішень у сфері політики енергозбереження в компаніях та організаціях. Упродож чотирьох днів фахівці провідної міжнародної консалтингової та інженерної компанії "LDK Consultants Engineers and Planners" - Костантінос Теофілактос, Томас Філіппу та Олександр Овдієнко - проведуть спеціально розроблений інтенсивний навчальний практикум, спрямований на підвищення стандартів реалізованих проектів із енергоефективності.

У рамках навчального практикуму бізнес-консультанти матимуть можливість:

  • підвищити свої знання у сфері енергетичних систем та комунальних послуг;
  • дізнатися про ключові елементи консалтингового процесу та управління проектним циклом;
  • дізнатися, як оцінювати та розраховувати обсяги викидів парникових газів та проводити енергоаудити (методологія, процес та звітність);
  • дізнатися, як оцінювати капітальні інвестиції та аналізувати свої витрати, а також як визначити вартість зазначених заходів з енергозбереження.

Участь в інтенсивному практикумі допоможе слухачам підвищити знання у сфері енергоефективних технологій та визначати найактуальніші рішення для своїх клієнтів/бізнесу.

Тренінг пройде з 16 по 19 липня.

Учасники отримають додаткові наставницькі сесії впродовж двох місяців після тренінгу. Тренінг організовує Центр підтримки бізнесу м. Хмельницький, що є частиною проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу" ініціативи "EU4Business", який реалізується ЄБРР та спрямований на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських МСП шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу. 

Вартість участі (з урахуванням компенсації з боку ЄС - 70%) складає 2500 грн. У вартість тренінгу входять друковані навчальні матеріали, перерви на каву та обіди, а також персональні консультації/наставницькі сесії протягом двох місяців після тренінгу.

Участь у тренінгу можлива за умови попередньої реєстрації. Реєстрація до 10 липня. Відібраним учасникам тренінгу буде надіслане запрошення електронною поштою.

Кількість місць обмежена - не більше 15 осіб.

Детальна інформація за номером: (067) 383 40 33

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення