Тренінг на тему "Людський фактор"

Тренінг на тему "Людський фактор"

12 травня у Хмельницькому відбудеться тренінг на тему "Людський фактор", початок о 16:00.

Вперше у Хмельницькому автор першого українського бізнес-детектива "Кінцевий бенефіціар" Роман Кузюк розповість про те, які концептуальні ідеї закладено у книгу та проведе тренінг на тему "Людський фактор". Тренінг базується на розкритті поняття лідера, основних елементів стратегії компанії та управління командою (персоналом). Роман Кузюк має багатий досвід в сфері юриспруденції, операційного менеджменту, управління проектами та корпоративного управління. Роман є розробником дорожньої карти і учасником безпрецедентного злиття банків "ПУМБ" і "Донгорбанк" в 2010-2011 рр.; 2012-му увійшов до числа кращих корпоративних секретарів країни. Він непростий для фінансової системи час в 2013-2014 рр. керував найбільшим відділенням муніципального банку столиці "Хрещатик", у 2015-му керував службою секретаріату правління державного "Ощадбанку". а вже з початку 2016-го і на сьогодні забезпечує стратегічне управління групою компаній найбільшого оператора експрес-доставки "Нова Пошта" на посаді директора департаменту корпоративного управління.

У ході тренінгу будуть розкриті наступні питання: "рецепт" лідерства, стратегія побудови команди компанії, чинники розвитку компанії. Учасники зможуть дізнатись: чи існує "портрет" лідера; що таке "каталітичний механізм"; чому командам потрібні конфлікти.

Захід буде цікавим для журналістів ділових видань, корпоративних юристів,  власників компаній, менеджерів, корпоративних секретарів, підприємців, студентів економістів та юристів.

Наталя Ігнатченко, бизнесмен, власник і Голова Наглядової ради Банку "Вернум", про книгу Романа Кузюка "Кінцевий бенефіціар": “Вона інформує, навчає, змушує задуматися щодо багатьох практичних питань сучасного ведення бізнесу і мотивує на реальні дії. У ній ви прочитаєте про побудову успішної бізнес моделі компанії, про проблеми органічного зростання, корпоративне управління, конфлікт інтересів, операційне керівництво, про стратегію, управління персоналом, бізнес процеси, систему внутрішнього контролю, фінанси та інновації. 

Захід відбудеться за адресою: вул. Героїв Майдану, 8, конференц-зал готелю "Енеїда".

Детальна інформація за номером: (097) 960 49 14

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення