Тренінг Практики розвитку жіночності: Зустріч з Собою

Тренінг Практики розвитку жіночності: Зустріч з Собою

Запрошуємо усіх на тренінг "Практики розвитку жіночності: Зустріч з Собою!".

Захід пройде у Хмельницькому 7 вересня, початок об 11:00. 

Кожній жінці іноді необхідно сповільнити свій ритм життя, відпочити і відчути себе щасливою жінкою. У сучасному світі нам часто складно дозволити собі – просто Бути і відчувати себе. Щодня ми виконуємо безліч функцій, звикли автоматично задовольняти потреби інших, а до Себе прислухаємось дуже рідко. 
Цей тренінг присвячений дослідженню внутрішнього світу жінки, її сили та енергії. Це відверта розмова про те, як відчувати себе, любити себе, надихати, творити із ресурсу життєвої енергії, жити на повну! Ми разом з Вами попрацюємо над тим, як відкрити у собі силу жінки і використовувати її в повсякденному житті для задоволення своїх мрій, бажань та потреб; як відчувати себе після народження дитини, в процесі декрету – іншою, але приймаючою себе та люблячою себе.

На тренінзі Ви:

■ попрацюєте над тим, що з минулого гальмує Вашу жіночність зараз: непрожиті / невиражені емоції у минулих стосунках, стресові події, які були витіснені, негативний досвід з близькими і значимими людьми; 
■ познайомитись із своїм внутрішнім критиком, який блокує жіночу енергію;
■ попрацюєте із прощенням себе у минулому; усвідомите причини, що призвели до негативного психо-емоційного стану у теперішньому;
■ усвідомите свої справжні потреби; 
■ відкриєте в собі приховані можливості, віднайдете власні ресурси для зміни негативних думок та негативного ставлення до себе; 
■ усвідомите свою унікальність та неповторність, свої сильні сторони «Слабкості»;
■ навчитеся бути Собою, Приймати та Любити себе такою, якою Ви є;
■ «заявите» про себе як Жінку за допомогою технік самопрезентації; 
■ застосуєте різні способи наповнення жіночністю; оберете опорні для Вас ресурси впровадження жіночої енергії у повсякденному житті.

Цільова аудиторія: жінки: молоді та досвідчені, заміжні та в пошуку, молоді матусі, матусі, які перебувають у декреті, вагітні дівчата. Форми роботи: методи гештальт-терапії, психодрами, психосоматики, тілесно-орієнтованої терапії, когнітивної терапії, процесуальної терапії, арт-терапії.
На тренінзі будуть обговорені та пропрацьовані теми, актуальні для прекрасної статі в особливій атмосфері затишку та відвертості; Ви відчуєте атмосферу медитативного спокою, самовдосконалення і любові до своєї жіночої сутності. Пориньте у чарівний світ жінки, яка може ВСЕ!

Авторки й ведучі проекту - Анна Гільман та Марія Жолтикова.

Тривалість 5 год (з перервами на каву-брейк).Кількість учасниць: 8-10.

Для участі у заняттях Вам потрібно зареєструватися за тел.(096) 453-74-06 (Анна) або(098) 667-31-56 (Марія).

Коментарі до події (1)
  • Светлана Зубарева 27 Липня

    Доброго дня..,скажіть будь ласка,на якій мові буде заняття?
Отримуйте
регулярні оновлення