Треш

Треш

Мало кому може так пощастити, як героям цієї історії. Везунчиками стали три хлопчики, які живуть в країні третього світу і перебиваючись то копанням у смітті, то ще чимось неблагородним, чим можуть займатися бідняки, яким нічого втрачати. Їх звичайне життя змінюється, коли один з них знаходить на звалищі гаманець. Здавалося б, звичайний аксесуар, в якому може бути різна сума грошей, але на ділі виявилося, що знахідка коштує набагато більше, ніж пара папірців. Це стає відомо, коли по місту з'являються оголошення про пропажу гаманця, що призводить до небезпечних і захоплюючих пригод на вулиці.

Сюжет цієї кримінальної драми спочатку з'явився як історія про чотирнадцятирічного хлопчика Рафаеля, що проживає в безіменному місті роману британця Енді Маллігана. Книга "Треш" побачила світ у 2010 році і через деякий час нею зацікавилися кінопродюсери. Варто відзначити конкретно Кріса Тікье, який дізнався про книгу під час Франкфуртського книжкового ярмарку і вже через деякий час зайнявся просуванням її сюжету у вигляді кіносценарію. Офіційно права на перенесення роману на екран були придбані в квітні 2012 року. Власниками стали студії PeaPie Films і Working Title Films ("Сенна", "Гонка", "Всередині я танцюю" та ін.). Незабаром компанії домовилися з Річардом Кертісом і Стівеном Долдрі, щоб перший зайнявся сценарієм, а другий сів у крісло режисера. На початок липня кастинг наповнився основними акторами, як Мартін Шин і Руні Мара. А вже до кінця того ж місяця знімальна група "Треша" приступила до роботи. Майданчиком послужило бразильське місто Ріо-Де-Жанейро.

Хлопчики, які виконали головні дитячі ролі стали дебютантами кіно. Всі вони родом з Ріо і знайомі з трущобами не з чуток. Наприклад, Ріксон Тевес, який виконав роль Рафаеля, сам проживав в трущобах, інші хлопці жили не набагато краще.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення