Цвіт Кульбаби у Хмельницькому

Цвіт Кульбаби у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

20 листопада у Хмельницькому відбудеться концерт гурту "Цвіт Кульбаби", початок о 19:00.

  • Концерт пройде в обласній філармонії.

"ЦВІТ КУЛЬБАБИ" - український музичний гурт, який об'єднаний шаленою любов'ю до етно та фолку. Гурт постійний учасник різних музичних фестивалів у багатьох.

Ідея створення гурту прийшла Василю Марущаку, котрий на початку 2008 року випадково потрапив на репетицію до місцевої молодої Івано-Франківської групи, яка "лабала" панк-рок. На тій же репетиції і з’явилась ідея створити гурт, який би виділявся з-поміж інших, і зупинився над стилем музики етно-фолк-рок. Пізніше хлопці думають над назвою та своїм іміджем. Сама назва "ЦВІТ КУЛЬБАБИ" прийшла спонтанно, "приснившись на перше квітня", так як хлопці хотіли щоб назва була цікавою, позитивною, енергійною і привертала увагу до етно-фолку, то зупинились саме на цій назві.

В той час учасниками були: Василь Марущак (Крецкий) – вокал, гітара, тексти; Ігор Мельник – бек-вокал, баян; Олег Бережанський – бас-гітара; Андрій Пипчак – барабани.

Наприкінці 2008 року склад дещо змінюється. До гурту увійшли більш професійні музиканти Роман Батюк – бас-гітара, Андрій Зваричук (Абат) – барабани. Від того часу гурт залишається твердим міцним кістяком. Хлопці починають працювати над своїми першими піснями: "Катерина", "Віночок", "Зозулька". Уже в 2009 році "ЦВІТ КУЛЬБАБИ" має перший концертний виступ на площі міського озера в Івано-Франківську на День молоді, де хлопці "вжарили" енергійно такі пісні: "Катерина", "Віночок", "Зозулька", на які позитивно відреагувала франківська публіка. Тепер же гурт є надзвичайно популярним, пісні якого лунають в різних куточках України. 

Запрошуємо усіх на концерт гурту Цвіт Кульбаби у Хмельницькому!

 

Коментарі до події (4)
  • Хмельницький Адміністратор 20 Лютого

    Концерта не буде, розіграш зупиняємо -

    організатори скасували!
  • Надежда Валентиновна 18 Лютого

    Хочу на концерт
  • Ольга Бойко 14 Лютого

    Хочу на концерт!!!
Отримуйте
регулярні оновлення