БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. «Сильні cерця»

Гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» запрошує на концерт «Разом до перемоги»! Концерт відбудеться 25 серпня у Хмельницькій обласній філармонії! Початок о 19:00

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирушають у новий масштабний тур під назвою «Сильні серця».

Масштабний тур, де українські серця битимуться в унісон.

Більше 100 концертів Україною починаючи з кінця травня 2024 року: шанувальники зможуть побачити та почути нову програму під назвою «Сильні серця».
Нові пісні та вже давно знайомі всім треки: «Без неї ніяк», «ДИМ», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» та інші – все для того, аби згуртуватись і продовжувати допомагати ЗСУ, адже всі концерти туру - благодійні.

Попередній тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, що пройшов у 2023 році, прославився абсолютними аншлагами у кожному куточку України. Квитки було важко купити вже за місяць до виступу.
У 2023 році гурт зіграв більше 150 концертів Україною та світом.

З початку повномасштабного вторгнення БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дають виключно благодійні концерти, завдяки яким вже вдалося зібрати близько 50 мільйонів гривень на потреби Збройних Сил України. Хлопці також виступають з акустичною програмою для наших військових, лікарів, волонтерів, ДСНСників та усіх, хто щодня відстоює Незалежність України на всіх фронтах.
Основною ціллю туру «Сильні серця» є збір коштів на авто та дрони для ЗСУ.

«Куплений вами квиток на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу Перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Війна почалась ще у 2014 році, але 24 лютого 2022 року кожен з нас відчув це пекло на собі. В цей день український народ почав рух до справжньої Незалежності. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз, весь український народ, та в першу чергу – Збройні Сили України, рухають нашу Країну до цієї неминучої, української Перемоги», – Сергій Танчинець.

Також артист наголошує: «Не артисти роблять концерти, їх роблять глядачі, які прийшли у цей момент до артиста в зал». Тож, не пропустіть БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у своєму місті!

Гурт «Без Обмежень (Without Limits)» — український рок-гурт, який було створено у 1999 році у місті Мукачево Закарпатської області. Склад гурту впродовж часу змінювався, його незмінним лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. 

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – один з небагатьох українських гуртів, які збирають мільйонні перегляди на офіційному YouTube каналі. А сотні тисяч їх прихильників по всій країні та за її межами знають відповідь на питання «Чому так зорі запалали» і їм вже, ніяк без гурта БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, бо кожен їх виступ – має особливу магію. Це синергія, шаленої енергії музикантів та щирі емоції глядачів у залі, що захоплює надовго. У якості доповнення — атмосфера спецефектів, світло та надсучасний живий звук.

Чому варто піти на концерт Без Обмежень в Хмельницькому?

  1. Суперпопулярний гурт у статусі головних рок-романтиків країни.
  2. Нова програма «Вільні люди» – пісні, що надають сили і надихають.
  3. Неймовірні емоції та дружнє спілкування із кумирами.


На вас чекає надзвичайно емоційна подія, що змусить схвильовано калатати кожне серце.

Замовляйте квитки на нашому сайті вже сьогодні.




Склад гурту:

  • Олександр Адаменко — бас-гітара
  • Іван Зіменко — ударні
  • Андрій Радько — гітара
  • Ігор Рибар — гітара
  • Сергій Танчинець — фронт-мен

Отож, не пропусти концерт гурту «Без обмежень» у Хмельницькому!

Вартість квитків: 450 - 1290 грн
25 серпня. Філармонія. Початок о 19:00.

Коментарі до події (230)
  • Danylo Sydorenko 23 Квітня

    Доброго дня,якщо я купив квиток на своє ім'я та прізвище,але купував його для матері,чи може мама пройти на концерт якщо на квитку написано,що власник я?
  • Lina Velisevich 14 Грудня

    Доброго дня. Підкажіть чи є можливість потрапити на концерт на 15.12
  • Наталя Яськів 09 Лютого

    Чи ще можливо придбати квиток?
  • Наталья Шепінська 01 Січня

    А чи можна на концерт придбавати квитки з картки є-підтримка? (1000 за вакцинацію)
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення