Українська комедія Скажене Весілля

Українська комедія Скажене Весілля

Всі анонси від: Мультиплекс

Українська комедія "Скажене весілля" є продюсерським дебютом Юрія Горбунова. Режисерське крісло посів Влад Дикий. Фільм став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму - 10,8 млн гривень, з них частка Держкіно склала 1,18 млн гривень. Зйомки розпочалися 31 травня на Київщині і закінчилися у липні. У проекті також взяли участь зірки шоу-бізнесу: Потап, MONATIK, Назар Запухляк, Олег Винник, Олексій Супрун (Петро Бампер), Анастасія Оруджова (Соломія Штольц) та дует "Загорецька Людмила Степанівна" - Віктор Розовий та Святослав Антипов. Хітові саундтреки ексклюзивно для проекту створює музичний продюсер фільму Олексій Потапенко (Потап). А перший офіційний саундтрек комедії - пісню "Промінь" - виконали разом MOZGI, Michelle Andrade та "Время и Стекло".

Опис: 

Годі й шукати більшого патріота, ніж пан Василь Середюк (Назар Задніпровський). Його гордість – донька Катя (Поліна Василина) – яка вчиться у Сорбоні. Із Франції дівчина надсилає радісну звістку: вона покохала кардіохірурга Франсуа (Джиммі Воха-Воха) і вони їдуть в Україну аби зіграти весілля. Про те, що це буде небачене досі свято, Василь встиг розповісти всім. Усі сили чоловік вкладає в підготовку, не жаліючи нічого для доньки та її коханого. "Середюки – європейська родина!" – це гасло почув в районі кожен особисто від Василя. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять – афрофранцуз. Темношкірий юнак його Катрусі не пара. Та й що люди скажуть? З іще більшим завзяттям та наснагою Василь робитиме усе, аби завадити весіллю.

Тривалість: 92 хв.

Режисер: Влад Дикий

Жанр: комедія, українське

В ролях: Назар Задніпровський, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Леся Самаєва, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (Потап), MONATIK, Олег Винник, Олексій Супрун, Анастасія Оруджова, Віктор Розовий, Святослав Антипов 

Вікове обмеження: 12+

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення