Василь Попадюк та Papa Duke Band

Василь Попадюк та Papa Duke Band

Від «Гуцулки Ксенії» до «Арабської ночі» - Василь Попадюк і його Papa Duke Band не знають меж творчості. Їх неперевершеній грі на скрипці і неординарним музичним поєднанням захоплюються не тільки в Україні, але й в усьому світі.

Тепер неперевершені й талановиті Василь Попадюк і його Papa Duke Band подорожують по Україні. У цей вечір Вас чекає неймовірне музичне шоу, під час якого віртуози перенесуть Вас в неймовірний світ звучання ніжною і загадковою скрипки. Починаючи з дев'яностих років, Василь Попадюк живе і працює в Канаді, втім ідентифікує себе українцем і представляє культуру нашої країни. Конкуруючи з п'ятнадцятьма тисячами учасників конкурсу «Велика музична канадська мрія», Василь зайняв друге місце, кинувши виклик музикантам всього світу.

Але український скрипаль-віртуоз не зупинився на досягнутому, а почав шукати однодумців і створив групу Papa Duke Band з нестандартним інтернаціональним складом. Учасники колективу - канадці і угорці та ще еквадорець! Але Василь Попадюк з любов'ю називає їх «командою з різних куточків України». На всіх концертах він постійно підкреслює свою національність і додає в репертуар музичні твори українських композиторів, а також народні мелодії і власні композиції.

Василь працює в стилі «world music» - суміш автентичності різних етносів світу, поєднання класики і поп-музики, джазу і року. Щорічно бенд Василя Попадюка дає близько 150 концертів на різних континентах. А цього разу він вирішив знову підкорити рідну країну.

Вартісь квитка 100 - 390 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення