Василь Попадюк у Хмельницькому

Василь Попадюк у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

8 квітня у Хмельницькому відбудеться концерт Василя Попадюка, початок о 19:00. 

Василь Попадюк вирушає у Всеукраїнський Тур разом із гуртом Papa Duke.

Васи́ль Попадю́к - видатний український скрипаль, якого називають "українським Паганіні", піаніст, засновник гурту Papa Duke, з яким їздить світом, граючи музику у стилях world music, latino, gypsy, jazz. Уміє грати на 15 музичних інструментах. Концерти віртуоза збирають численну аудиторію, часто виступає в Україні. З 2009 року Василь Пападюк є заслужений артист України.

З 1997 року живе і працює у м. Торонто (Канада). У 2003 році взяв участь у телевізійному шоу "Велика музична канадська мрія", де змагався з 15 тисячами інших скрипалів. У фіналі виконував гуцульську фантазію і посів друге місце. В Іспанії його називають "Живим нервом", "Маестро скрипка", в Америці - "Золотою скрипкою", в Канаді, де він переміг у півфіналі конкурсу СВS Great Canadian Music Dream "Сучасним Паганіні". Ним захоплюється і пишається українська діаспора американського континенту: "ще один наш феномен", "ще один, хто славить Україну". Зараз у Василя шалений успіх, пік його популярності. Його сьогоднішній репертуар і стиль виконання називають World Musiс. Вважають, що він створив свій власний жанр, звівши докупи класичну слов’янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз. Його композиції неповторні. 

Запрошуємо усіх на концерт віртуоза Василя Пападюка у Хмельницькому!

Вартість квитка: 250-480 грн.

Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії 8 квітня.

Не проґавте шанс зануритися у світ чудової музики, від якої завмирає серце і радіє душа! Про цей концерт ви будете розповідати близьким, друзям і онукам. Заздалегідь відмітьте цю дату в своєму календарі і відкладіть усі справи!

Музичні експерти визначають стиль виконання Василя Попадюка як world musiс, але уточнюють, що скрипаль давно створив свій власний стиль. Він зумів об'єднати класичну, слов'янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз. До нього таким досвідом не міг похвалитися жоден музикант.

Не дарма в Іспанії Попадюка давно охрестили Живим Нервом і Маестро Скрипкою, в Америці – Золотою Скрипкою, а в Канаді, де він переміг у півфіналі конкурсу СВS Great Canadian Music Dream, – сучасним Паганіні. Їм захоплюється і пишається українська діаспора Американського континенту, називаючи його «ще одним феноменом, який прославляє Україну».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення