Василь Савченко Expectative

Василь Савченко Expectative

Всі анонси від: Арт-центр MASLO

Запрошуємо усіх на виставку "Expectative".

Захід пройде з 30 серпня по 30 вересня у Арт-центрі MASLO.

Галерея MASLO радо запрошує на відкриття виставки «Expectative» молодого українського художника Василя Савченко, що стала результатом мистецької резиденції художника у Хмельницькому.

У основу виставки увійшов проект Савченка «МП», що його художник розпочав під час мистецької стипендії «Gaude Polonia» у Польщі. Автор представить роботи із довготривалого монументального циклу «МП», а також станкові твори із серії «Mirrors (The Use)». У циклі «МП» художник візуалізує ідею людини, вивчення та осмислення її суті як самодостатньої і самоцінної величини. Савченко витворює монументальний графічний проект, – велета, якому буквально заглядає під шкіру.

Проект з Василем Савченко продовжує та розширює практику співпраці галереї MASLO з молодими українськими художниками, чий потенціал та художня майстерність відповідає ідейним та естетичним стратегіям інституції.

Василь Савченко – художник, графік. Народився 1994 році у Львові. Здобув ступінь магістра «монументального мистецтва» у Львівській Академії Мистецтв та ступінь магістра на відділі «графіка» в Академії Сучасного Мистецтва ім. Євгеніуша Гепарда у Вроцлаві, Польща. З 2009 р. активний учасник міжнародних фестивалів та резиденцій у Україні, Польщі, Білорусії, Росії, Іспанії, США, Португалії, Італії, Румунії, Словенії, Китаї, Тайланді, Японії, Єгипті), а також реалізував 9 персональних проектів. З 2018 викладає на кафедрі Художньої Графіки в майстерні «цифрових технік» в Академії сучасного мистецтва у Ґданську. Працює з візуальним мистецтвом засобами анімації, муралів, графічного дизайну, живопису, плакату, ілюстрації та графіки.

За додатковою інформацією звертатися за номером: (098) 500 85 87

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення