Анфіса Бобильова: Концерт фортепіанної музики

Анфіса Бобильова: Концерт фортепіанної музики

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

3 вересня о 17.00 запрошуємо поціновувачів фортепіанної музики до Хмельницької обласної філармонії на концерт нашої іменитої землячки, піаністки Анфіси Бобильової (Україна-Австрія).

Завдяки своєму таланту Анфіса Бобильова здобула визнання далеко за межами України. Її концертна географія охоплює Україну, Європу та США, а до репертуару входить широкий спектр творів від бароко до сучасності.

Анфіса є лауреаткою понад 20 міжнародних конкурсів піаністів, виступала на багатьох міжнародних музичних фестивалях, має багатий концертний досвід, а також співпрацювала з відомими музичними лейблами, результатом чого став запис кількох компакт-дисків.

Навчатися грі на фортепіано Анфіса Бобильова почала в 6 років у рідному Хмельницькому, а у 10 років вона вже вперше виступила з сольним концертом. Далі – навчання у Львівській ССМШІ імені С.Крушельницької, Національній музичній академії України у класі професора Юрія Кота, яку вона закінчила з відзнакою. З 2016 року продовжила навчання в Університеті музики та виконавських мистецтв Граца (Австрія).

У 2021-2022 роках Анфіса працювала викладачем фортепіано для високообдарованих студентів і студентів, які навчаються на фортепіано, в Університеті музики та виконавських мистецтв Граца. З 2021 року очолює свій клас у консерваторії імені Йоганна Йосифа Фукса у Граці.

Також Анфіса проводить майстер-класи в Італії, Україні та Австрії, а ще створює свою власну музику і виконує її на концертах. Один із них матимемо можливість почути і на нашому концерті.

У програмі концерту:
1. Ференц Ліст - Українська балада (Думка) із циклу «Колоски Воронинців» на тему народної пісні «Ой, не ходи, Грицю», S. 249 (1847). Присвята княжні Марії Сайн-Вітгенштейн.
2. Василь Барвінський - Прелюдія No. 2 «Пасторальна» фа-дієз мажор, Op. 1/8 (1908)
3. Анфіса Бобильова - Reflection (2020)
4. Фридерик Шопен - Соната №2 сі-бемоль мінор, Op. 35 (1837-39)
I. Grave. Doppio movimento
II. Scherzo
III. Marche funèbre: Lento
IV. Finale: Presto
5. Левко Ревуцький - Пісня, Oр. 17 No. 1 (1929). Присвята сину – Євгену Львовичу Ревуцькому.
6. Ференц Ліст - «Жалоба/Complainte» (Думка) із циклу «Колоски Воронинців» на тему народної пісні «Вiють вiтри, вiють буйнi», S. 249 (1847). Присвята княжні Марії Сайн-Вітгенштейн.
7. Борис Лятошинський - П’ять прелюдій, Op. 44 (1943)
1. Lugubre ma non troppo lento
2. Lento e tranquillo
3. Allegro agitato
4. Andante sostenuto
5. Impetuoso

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення