Бетховен. Сен-Санс. Вечір симфонічної музики

Бетховен. Сен-Санс. Вечір симфонічної музики

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

БЕТХОВЕН. СЕН-САНС. ВЕЧІР СИМФОНІЧНОЇ МУЗИКИ

14 березня запрошуємо поціновувачів класичної музики на концерт академічного симфонічного оркестру філармонії під орудою заслуженого діяча мистецтв України Сергія Леонова. Цього вечора також вітаємо у нашій залі іменитого гостя із столиці, відомого піаніста Романа Лопатинського.

Випускник Національної музичної академії України, пан Роман змалку виявляв чудові музичні здібності. Вже у віці 16 років обдарований молодий піаніст був зарахований до Accademia Internazionale di Imola «Incontri con il Maestro» в Італії. За роки навчання став призером і лауреатом понад півтора десятка камерних і сольних міжнародних конкурсів в Італії, Німеччині, Іспанії, Японії та інших країнах, стипендіатом декількох фондів, що підтримують обдаровану молодь.

Роман Лопатинський виступає з такими відомими диригентами, як Міхаель Зандерлінг, Франческо Омаззіні, Марко Боні, Такасекі Кен, Тао Фан, Теодор Кучар, Ніколя Краузе, Володимир Сіренко. Активно концертує як сольний виконавець та з філармонійними оркестрами Києва, Львова, Дніпра, Одеси, Харкова, учасник багатьох фестивалів. Виступав з концертами у низці країн Європи, Ізраїлі, Японії, Австралії, США, зокрема мав сольні концерти у великих концертних залах Токіо, Нью-Йорка та Парижу. Має фондові записи на українському (камерна музика, концерт з оркестром) та німецькому радіо (концерт з оркестром). Також є співзасновником ансамблю «NotaBene Chamber group».

У програмі концерту для вас прозвучать два яскравих музичних полотна: Симфонія №2 Каміля Сен-Санса та Концерт для фортепіано з оркестром №5 Людвіга ван Бетховена, що відомий також під назвою «Імператорський».

Приходьте та пориньте з нами у світ прекрасної музики! Початок концерту о 18.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення