«Ненудна». Класика. Дует «Flautando»

«Ненудна». Класика. Дует «Flautando»

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

«НЕНУДНА» КЛАСИКА. ДУЕТ «FLAUTANDO»

Все ще вважаєте, що концерт класичної музики – це щось нудне і помпезне? Ваша уява малює мудровані розлогі коментарі музикознавців та поважну спину диригента у фраку, на яку ви маєте дивитися найближчих півтори години?

Час вже зруйнувати цей міф!

І головним «руйнувачем міфів» у філармонії 31 травня стане наш чудовий дует «Flautando»! Давні друзі та колеги, в житті вони як вогонь і вода: флейтист Тарас Малик веселий і запальний, а гітарист Максим Заводний – завжди мовчазний і серйозний. Але ж недарма кажуть, що протилежності притягуються! Разом на сцені ці двоє вміють творити справжні дива, адже не лише тонко відчувають музику, а й готові експериментувати і дивувати своїх глядачів!

Хочете дізнатися, що чекатиме на вас цього вечора? Одразу скажемо, чого тут не буде: фраків, ведучих, диригентів, довгих промов і складної для сприйняття музики. І головне, не буде нудно! Бо класична музика – НЕНУДНА!

Забудьте про стереотипи, бо класика – це круто! Це американські гірки для ваших емоцій, що змусять ваше серце битися в такт! Класична музика – це не тільки для бабусь і дідусів. Вона може бути такою ж енергійною та захопливою, як і будь-який концерт у вашому улюбленому клубі. Це ДНК сучасної музики, тож не дивуйтеся, якщо впізнаєте у ній акорди вашого улюбленого рок-хіта. Вона відкриває обрії майбутнього і стає квитком у минуле, заспокоює душу і знімає стрес після божевільного дня.

Готуйтеся до сміливого музичного експерименту у неформальній обстановці та забезпечте собі місце у першому ряду неймовірних вражень! Починаємо о 18.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення