ВІДМІНЕНО!!!! Великий китайський цирк у Хмельницькому

ВІДМІНЕНО!!!! Великий китайський цирк у Хмельницькому

Китайська циркова майстерність багато років вражає глядачів різного віку, що не дивно, адже це стародавнє мистецтво розвивається вже кілька тисячоліть, гармонійно поєднуючи бойові мистецтва, філософські початку і традиційну китайську культуру. Китайський цирк — це не просто екзотичне подання, а справжнє шоу талантів, під час якого артисти створюють для глядачів цілий фантастичний світ, який дивує навіть найдосвідченіших любителів цирку.

У новій програмі нас чекають унікальні за своєю складністю і майстерності акробатичні трюки. Китайський цирк вкладає в кожен номер глибокий символізм, який проявляється в асоціаціях з грізними стихіями та явищами природи. Так, номер з китайськими тарілочками уособлює сонце — в ньому артисти, віртуозно обертаючи величезне число тарілочок на високих жердинах, як ніби  

Незмінними атрибутами подання китайських циркачів будуть традиційно яскраві декорації, фантазійний макіяж та національні китайські костюми з розкішною вишивкою з золотих ниток.  

Майстерність китайської трупи цілком зрозуміло, адже відомо, що в Китаї цирковому мистецтву дітей починають навчати з самого раннього віку — буквально з перших кроків. Причому відбір для Великого Китайського Цирку гранично суворий — в нього потрапляють лише найкращі, тому конкурс до школи циркового майстерності досягає декількох тисяч осіб на одне місце, а професія артиста цирку є шанованою, престижною і високооплачуваною.

 

Коментарі до події (53)
Отримуйте
регулярні оновлення