Відпочинок у комплексі Ягода-малина

Відпочинок у комплексі Ягода-малина

Всі анонси від: Комплекс "Ягода-малина"

Комплекс "Ягода-малина" запрошує усіх на відпочинок.

Приємно виїхати з галасливого міста в ліс, не втрачаючи при цьому комфорту і не віддаляючись від цивілізації. Комплекс "Ягода-Малина" надасть вам такий відпочинок.

Є кілька номерів категорії "Люкс". Це просторі номери з індивідуально оформленими інтер'єрами і розкішною обстановкою, а також номери категорії "Стандарт". Будиночки, які ви можете орендувати, якщо у вас є бажання відчути себе справжнім господарем будинку в лісі.

Басейн з панорамним терасою, краї якого йдуть в нескінченність. А також на території є ресторан, літня тераса, альтанки, сауна, басейн, пінг-понг, волейбольний майданчик.

Детальна інформація та бронювання за номером: (097) 27-22-002, (097) 610-34-01

Коментарі до події (1)
  • Юлия 16 Серпня

    Заклад у жодному разі не рекомендую. Персонал некваліфікований, повільний. Кухня - повний жах. Була на весіллі у їхньому ресторані. Куштувала кожну страву - нічого взагалі не сподобалося, хоча позиціонують вони себе як кухню з неперевершеним смаком. Обманюють і не виконують те, чого обіцяли. Щодо готелю, то там теж працюють аби хто. З нас двічі взяли гроші за готель. 1 раз за нас заплатили люди, котрі запросили на банкет, але на рецепції нам про це не сказали і ми заплатили повторно. У цей заклад можна приїхати, щоб пофотографуватися, місце дуже гарне, але керівництво і персонал - ганьба!
Отримуйте
регулярні оновлення