Відвідайте фотовиставку Заглиблення в себе

Відвідайте фотовиставку Заглиблення в себе

Здається, одні фотографії ведуть в казку, а інші, навпаки, підкреслюють красу або дивність реальності. У кадрах звичні предмети побуту, квіти, фрукти... з'являються з новим значенням. Часто зустрічаються сюжети, які ми можемо бачити щодня на вулиці або у власній квартирі, але вже не помічаємо в них гостроту і свіжість.
Від погляду автора нічого не вислизає. Їхні художні прийоми вдихають в буденні моменти новизну: предмети перероджуються і починають пульсувати несподіваним змістом.
Тут діти не завжди однаково щасливі, як би цього не хотіли батьки. У них є свої настрої, що змінюються від смутку до веселості, свої мрії і простори. Не всі люди гламурно красиві, але у кожного з них є своя неповторна приваблива риса. Їхні почуття, емоційні стани різнобарвні і непередбачувано мінливі.
Примарність і конкретність, туман і ясність, світло і тінь, сон і дійсність, пристрасть і ніжність, трагічність і комічність - все це живе в фотосвіті фотохудожниці Анжели Надєжди.

Народилася і проживає в м.Одесі. Фотографією займається з 2006 року. Член Національної спілки фотохудожників України, АFIAP (Художник Міжнародної Федерації фотографічного мистецтва).
Перша фотовиставка, в якій брала участь - «Вернісаж на Покрову» у Рівному в 2006 році.
Переможниця конкурсів «Портрет» та «Комп'ютерне мистецтво», організованих журналами «ZOOM» і «Digital Camera».
Призер українських фотоконкурсів, в тому числі Національного конкурсу ім.Степана Назеренко «Фотопортрет», «Образ жінки у фотомистецтві», «Болгарські мотиви», «Планета дітей», «Моя улюблена фотографія».
З початку 2007 року учасник і призер 150-ти міжнародних і національних фотоконкурсів. Учасник інтернаціонального фотофестивалю Knokke-Heist (Бельгія).
Нагороджена:
Дипломами та спеціальними призами «Блакитна стрічка» FIAP;
Дипломами Міжнародної фотографічної організації ISF (Образ без кордонів);
Аmala Plague- 50th Dum Dum Salon (Калькутта);
Золоті, срібні, бронзові медалі FIAP і медалі міжнародних салонів (Іспанія, Люксембург, Словаччина, Болгарія, Аргентина, Сінгапур, Україна, Гонконг, Польща, Франція, Чехія, Туреччина, Сербія, Індія, Англія, Австрія, Австралія, Угорщина, Німеччина);
Гран Прі - Сан-Себастьян (Іспанія).
Має публікації в періодичних фотожурналах та11 персональних виставок.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення