Чорний квадрат: Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2. Розіграш квитків

Чорний квадрат: Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

6-го лютого у Хмельницькому відбудеться вистава "Чорний квадрат: Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2", початок о 19:00.

Продовження пікантної історії пригод трьох друзів і їхніх жінок! Друга частина ще веселіша, цікавіша й відвертіша... Головна "родзинка" нової комедії "Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2" у тому, що вона буде однаково цікавою і тим, хто бачив першу виставу "А-ля кобеля", і тим, хто з якихось причин її пропустив. Вистави пов’язані між собою загальними героями, але пропоновані обставини і сюжет – абсолютно самостійні! Цього разу трійця нерозлучних друзів: Слава, Міша і Сергій - вирішили злитися з природою, щоб у компанії своїх пасій продовжити вічний творчий пошук любові, сексу і сімейного щастя. Але чи можна одержати всі три опції в одному пакеті, не випробувавши на собі п'ять типів принижень і не зруйнувавши роки багаторічної дружби?.. 

Вистава пройде у Хмельницькому обласному академічному муздрамтеатрі ім. М. Старицького.

Запрошуємо усіх на виставу "Чорний квадрат: Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2" у Хмельницькому!

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися!

3. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт (коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

4. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

5. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ)

Переможець буде визначений вранці 3 лютого, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (26)
Отримуйте
регулярні оновлення