Вистава "Прими" у Хмельницькому

9 листопада у Хмельницькому відбудеться вистава "Прими", початок о 19:00.

Наскільки це легка справа для чоловіка прикидатися жінкою? І чи достатньо тільки навчитися ходити на каблуках і надіти жіноче плаття? Саме це доведеться перевірити на собі Георгію Хостікоєва та Андрію Джеджулі. Їхні персонажі - актори Лео і Джек, після невдалого виступу випадково дізнаються, що мільйонерка похилого віку розшукує своїх племінниць, які загубилися в дитинстві, щоб віддати їм свої мільйони. Мільйони, заради яких можна ризикнути і зіграти комедію з переодяганням в жіночі сукні! Проте мільйони так просто не отримаєш! Проблеми підстерігають героїв нашої комедії кожну хвилину: по-перше, у бабки вже є одна спадкоємиця Мег, по-друге, ділити спадщину зовсім не збирається закоханий не стільки в Мег, скільки в її спадок пастор Дункан, по - третє, бабуля виявляється дуже живучою, а авантюрист доктор Майерс і його син - початківець-качок Буч також мають свої плани на спадщину мільйонерки. А наївна і прямолінійна Одрі мимоволі стає співучасницею "шахрайок". Ну і звичайно, всі плани героїв змінює любов....
Професійні декорації, яскраві костюми, зірковий склад відомих за багатьма кіно - і театральними роботами акторів в поєднанні з творчим підходом талановитого режисера створює неймовірно яскраву емоційну атмосферу, яка надовго подарує радість! Весь вечір буде звучати чудова музика шістдесятих років: The Beatles, The McCoys, Skeeter Davis, Johnny & The Hurricanes в поєднанні з веселою, авантюрної комедією зроблять ваш вечір незабутнім.

Вистава йде російською мовою в двох діях з антрактом.
Тривалість вистави: 2 год. 20 хв.

Режиссер-постановщик: Марина Ягодкина
У ролях: Георгій Хостікоєв, Андрій Джеджула, Марина Ягодкіна, Олег Примогенов, Дмитро Лаленков, Христина Синельник, Артем Мяус, і Інна Крамаренко.

Запрошуємо усіх на комедійну виставу "Прими" у Хмельницькому!

 

Деталі та придбання квитків за номером:

(0382) 65-59-25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення