Вистава "Скарби мадам Петухової". Розіграш квитків

Вистава "Скарби мадам Петухової". Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

17 березня у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького відбудеться комедійна вистава "Скарби мадам Петухової", початок о 19:00.

"Скарби мадам Петухової" - яскрава феєрична, супер-комедія, і просто гарна вистава з оригінальною музикою, прекрасними танцями і захоплюючим сюжетом. Чарівні авантюристи в нескінченній гонці за скарбами. Вас чекають захоплюючі пригоди, гонитва, бійки, море сміху і звичайно ж кохання. 

Вистава російською мовою.

В ролях: Руслана Писанка, Сергій Поздняков, Марія Шаповалова, Віталій Крапива, Віктор Черненко та інші.

Запрошуємо усіх на виставу у Хмельницькому!

Детальна інформація за номером:

(0382) 65 59 25

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися!

3. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт (коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

4. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

5. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ)

Переможець буде визначений вранці 17 березня, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (24)
  • Елена Коломиец 17 Березня

    Хочу посматреть игру актеров вживую   DIZEL Шоу у Хмельницькому! ВЕСНА СМІШНА https://moemisto.ua/km/dizel-shou-u-hmelnitskomu-vesna-smishna-45138.html
  • Ахмеджанова Марьяна 16 Березня

    Відпочити від буденних справ та насолодитись театралізованою постановкою та грою відомих акторів. Концерт гурту Detach, буде драйвово https://moemisto.ua/km/detach-u-hmelnitskomu-50879.html
  • Marat Akhmedzhanov 16 Березня

    Гарні актори із задоволенням піду на цю виставу, а ще буде цікавий концерт https://moemisto.ua/km/detach-u-hmelnitskomu-50879.html
  • Вецель Сергей 15 Березня

    Хочу відвідати цю виставу. Подобаються комедії. А ще хочу наВар'яти шоу у Хмельницькому. https://moemisto.ua/km/varyati-u-hmelnitskomu-48669.html
Отримуйте
регулярні оновлення