"Виставка Енергоефективне обладнання, матеріали та технології"

"Виставка Енергоефективне обладнання, матеріали та технології"

В рамках проведення Днів Сталої Енергії Хмельницькою міською радою спільно з Хмельницькою торгово-промисловою палатою  буде проведено виставку “Енергоефективне обладнання, матеріали та технології”.

На виставці будуть представлені сучасні системи енергозбереження, системи опалення, котли, альтернативна енергетика, електротехнічне обладнання тощо.

Представники банків, які є виконавцями Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки, надаватимуть консультації населенню про можливість отримання пільгових кредитів на впровадження заходів з підвищення енергоефективності.

Про можливість часткового відшкодування відсоткових ставок за рахунок коштів бюджету міста за залученими кредитами в кредитно-фінансових установах на впровадження енергозберігаючих заходів нададуть інформацію представники міської ради.

Виставка буде цікавою не лише для фахівців у галузі енергозбереження та енергоефективності, але і для всіх, хто вже готується до зими та планує впроваджувати заходи з енергозбереження у своїй оселі, зокрема, проведення робіт з теплоізоляції зовнішніх стін, підвальних приміщень, горищ, покрівель та фундаментів; встановлення індивідуальних лічильників, заміна вікон.

Під час виставки буде проведено круглий стіл “Енергоефективність - основа добробуту” за участю представників влади, бізнесу та громадськості.

Питання енергоефективноїсті надзвичайно гостре та актуальне на сьогодні. Держава та суспільство вирішує завдання скорочення споживання газу, переходу на альтернативні джерела енергії, оновлення технологій тощо. Тому робота міської ради орієнтована на сприяння впровадженню енергозберігаючих проектів в бюджетній сфері міста, житлово-комунальному господарстві, промисловості та серед населення.

Контактна особа щодо участі у виставці від Хмельницької торгово-промислової палати – Іванюк Марія Іванівна, тел. 0382 785370.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення