Виставка фотографій "На вулиці та поруч"

Виставка фотографій "На вулиці та поруч"

Запрошуємо 22 липня о 16 годині у Хмельницький музей-студію фотомистецтва на відкриття виставки фотографій "На вулиці та поруч" Олександра Сінельнікова з Одеси.

Це перша велика персональна фотовиставка в Хмельницькому фотографа. На виставці будуть представлені роботи, які були зроблені на вулицях, у дворах та транспорті Одеси і багатьох інших міст. Це найкращі фотографії за десятилітній період, а також найновіші роботи, зняті в стилі жанр, стріт та портрет.
Більшість світлин зроблені одразу, коли успішність кадру вирішують долі секунди. Експозиція складається із 56 чорно-білих та кольорових робіт, триватиме до 7 серпня 2021 року.

Сiнельнiков Олександр Семенович

Одесский фотохудожник Александр Синельников открыл персональную выставку |  Новости Одессы

Народився в 1962 році, живе та працює в Одесі. Фотографією захоплюється з 14 років, в 22 роки вона стала професією.
Фотограф Одеського музею західного і східного мистецтва, заступник голови одеського клубу фотографів «ФОТОН-2». Член правління одеського відділення НСФХУ та Одеської фотографічної асоціації. Керівник фотогрупи «Місто».
Учасник і призер багатьох національних та міжнародних фотосалонів. Більше 20-ти персональних виставок в Одесі та за кордоном. Улюблені сюжети: місто, двори, жанр, люди, природа.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення