Виставка фотографій Довга дорога

Якщо немає сили — треба йти вперед... 

Запрошуємо усіх хмельничан та гостей міста на виставка фотографій "Довга дорога".

Виставка Олега Куцького у Хмельницькому пройде у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва з 12 липня по 20 серпня, початок з 11:00.

Куцький Олег Васильович з фотографією познайомився вперше в 1964 році, у Казахстані, працюючи трактористом на збиранні десятого цілинного врожаю. Фотоапарат "Весна" та перші надруковані світлини стали неповторним враженням... Професійним фотографом став працювати в Одеському порту з 1980 року. Брав участь у багатьох міжнародних та республіканських виставках, провів багато персональних виставок - "Миттєвості істини" та "Сто миттєвостей істини", тематичні проекти - "Територія любові", "Пісок часу", "Зупинитись, озирнутись...", "Три роки та 1/125 секунди...", "Одеса та одесити", "Дим памяті", "Абстрактна реальність", "Віртуальність реальності".

Фотограф книг "Порт и Одеса" (вид. Генуя, Італія, 1991р.), енциклопедія "Вся Одеса" (вид. Москва - Мюнхен, 1998р.), "Слава та сучасність м. Одеса" (вид. Йокогама, Японія, 1990 р.), фотоальбом "Одеса" (вид. "Астропринт", Одеса, 2005 р.). Надрукований та побачив світ авторський фотоальбом "Одеса з висоти пташиного польоту". У 2014 році отримав звання AFIAP (Художник Міжнародної федерації фотомистецтва), а в 2015 році отримав звання EFIAP. (Заслужений Художник Міжнародної федерації фотомистецтва). Олег Куцький має 104 нагороди з міжнародних виставок та конкурсів, зокрема 33 золоті медалі. Про добірку світлин "Довга дорога" автор думає так:

"Дуже складно та важко писати про дорогу. Дорога безкінечна, початок та кінець дороги - загубились в безкінечності... Безкінечність повита туманом та розмита часом і також — дорогою... Тому дуже короткі нотатки на краю дороги про цю фотовиставку".

Якщо немає сили - треба йти вперед...

Якщо немає настрою - треба йти!

Немає можливості - треба йти!

Невдачі та падіння - вставай та йди!

Вартість квитків: у день відкриття - безкоштовно, 12 грн - для дорослих, 10 грн - для студентів, 8 грн - для учнів.

Детальна інформація за номером: (0382) 61 60 56

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення