Виставка мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна

Виставка мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна

Всі анонси від: Хмельницький обласний художній музей

Хмельницький обласний художній музей запрошує на виставку мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна під назвою "Восьме чудо світу". 

Володимир Едуардович Казарян - видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, автор творів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. 

На виставці будуть представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських. Ви побачите філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людській волосині, портрети і шаржі відомих людей, зображені на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших творінь, які не мають аналогів у світі. Також буде презентовано найменше у світі зображення Пресвятої Богородиці з немовлям на зрізі рисового зерна, виконане олійними фарбами. Пензликом художнику слугувала одна сота частина волосся. Кожна мікромініатюра — це ноу-хау, так як створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей. 

Детальна інформація за номером: (0382) 65-61-15

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення