Виставка-огляд нових надходжень

З 20 червня 2017 по 31 грудня 2018 року у Хмельницькому обласному художньому музеї проходитиме виставка-огляд нових надходжень.

Окрім постійної експозиції, ще одна форма оприлюднення колекції - тимчасові виставки, для яких використовується останній з п’яти музейних залів. "Пори року. Пейзаж", "Лики часу. Портрет", "Ми - українці!", "Світ дитинства", "Провісники незалежності", "Дивосвіт Марії Приймаченко" - це далеко не повний перелік найбільш цікавих тематичних експозицій, що познайомили відвідувачів з сотнями творів, які зберігаються в запасниках музею. Доброю традицією стали також виставки-огляди нових надходжень.

Виставка пройде у виставковому залі. В цьому залі презентуються не лише музейні надбання, а й персональні та групові виставки українських митців. В його стінах представляли свою творчість: Іван Марчук, Ніна Денисова, Емма Андієвська, Ака Перейма, Володимир Цюпко, Сергій Савченко та багато інших визнаних майстрів.

Виставкова діяльність музею - це віддзеркалення фрагментів живої картини сучасного мистецтва, в якому співіснують найрізноманітніші тенденції та найширші естетичні смаки.

При необхідності і інші зали музею теж використовуються для проведення тимчасових виставок.

Запрошуємо усіх на виставки у Хмельницькому!

Детальна інформація за номером: (0382) 65 61 15

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення