Виставка живопису Валентини Баранюк "В кожній миті - життя"

Виставка живопису Валентини Баранюк "В кожній миті - життя"

В мистецькій залі музею історії міста Хмельницького відбудеться відкриття виставки живопису Валентини Баранюк «В кожній митті – життя».

В її авторській експозиції мовою краси до глядача промовляють натюрморти з тендітними і яскравими квітами, оживають на полотні міські пейзажі з невеличкими затишними вуличками, що дихають старовиною, зачаровують безпосередністю майстерно виконані портрети і сюжетні замальовки з життя. Написані з любов’ю картини Валентини Баранюк знаходяться в приватних колекціях ближнього і дальнього зарубіжжя.
Хмельницька художниця-аматорка Валентина Баранюк народилася  в Україні в історичному місті Кам’янці-Подільському в родині офіцера. Великий відбиток залишило дитинство, проведене в прекрасному Приморському краї серед Уссурійської тайги, японські сопки з дикими півоніями – все це відбилося в дитячій душі. Юність пройшла в Хмельницькому, де і зустріла свою єдину любов. Згодом пані Валентина стала щасливою матір’ю дочки і двох синів, отже будинок наповнювався новими усмішками і радістю. Деякий час сім’я проживала в Америці, що теж залишило свій відбиток, як у свідомості, так і у творчості пані Валентини.
Особливе ставлення і підтримка великої родини художниці до її художнього обдарування надихало і надихає Валентину Баранюк творити і експериментувати у різних жанрах і стилях живопису.
Ласкаво просимо всіх до музею історії міста Хмельницького!
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення