Виступ ансамблю Успіх

Виступ ансамблю Успіх

Хмельничан запрошують на звітний концерт ансамблю бального танцю “Успіх” на предмет підтвердження звання “Народний аматорський”.

Спортивно-бальні танці – це унікальне гармонійне співвідношення мистецтва і спорта, духовного і фізичного удосконалення, гармонія музики і пластики, емоцій та почуттів, чіткі лінії та відшліфовані рухи танцюючих пар.

Підтвердженням того є – народний аматорський ансамбль бального танцю «Успіх» Хмельницького міського будинку культури, який був заснований у 1987 році, лауреатом Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, суддею міжнародної категорії Кондрико Сергієм Івановичем.

У 1992 р. за яскравий і різноманітний репертуар та високу виконавську майстерність колектив отримав звання «народний».

Завдяки високому професіоналізму, працелюбності, організаторським здібностям незмінних керівників ансамблю: лауреатів Хмельницької міської премії ім. Б. Хмельницького Кондрико Сергія Івановича та Горобця Юрія Васильовича у колективі панує атмосфера творчості, безкорисливої відданості справі хореографічного мистецтва.

Відточені та досконалі танці європейської програми (віденський та повільний вальс, танго, фокстрот) у виконанні учасників ансамблю неодноразово були відмічені на самих престижних фестивалях, конкурсах і змаганнях. Під керівництвом професійних керівників народжуються емоційні постановки латиноамериканської програми (румба, самба, ча-ча-ча, пасадобль, джайв), які навіть прискіпливе журі визнає оригінальними та майстерними.

Колектив влучно підкорює танцполи своїми неперевершеними феєричними постановками і стає відомим не лише на території України, але й далеко за її межами.  Вихованці ансамблю є переможцями та призерами Міжнародних фестивалів та конкурсів: у Франції, Італії, Польщі, Словаччині, Румунії, Словенії, Німеччині, Білорусії, Молдові, Росії та інших.

За високі здобутки та виконавську майстерність найкращі вихованці стали стипендіатами міської ради. Творчий колектив на досягнутому не зупиняється, усі нагороди є гарним стимулом до нових звершень.

Сьогодні народний  ансамбль бального танцю «Успіх» це — відточений до філігранності, високотехнічний хореографічний колектив з власним виконавським обличчям та високою сценічною культурою.

Невипадково колектив «Успіхом» назвали. Саме такий творчий колектив, як ансамбль «Успіх» визначає нині хореографічне обличчя Хмельниччини.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення