Гурт Гражданин Топинамбур у Хмельницькому. Розіграш квитків

Гурт Гражданин Топинамбур у Хмельницькому. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

1-го грудня у Хмельницькому відбудеться виступ гурту "Гражданин Топинамбур", початок о 19:00.

Це перший зимовий концерт гурту, який пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

Гражданин Топинамбур - команда багато в чому унікальна. Незважаючи на схвальні порівняння з грандами музичної сцени, вони залишаються самобутніми і неповторними. Зриваючи овації і влаштовуючи аншлаги кожним своїм публічним появою, вони примудряються зберігати елемент андеграундного, граючи при цьому популярну у всіх сенсах цього слова музику. Найулюбленіші пісні та нові хіті вже чекають своїх поціновувачів . У цей день буде привіт згадати, про "Загорелый", "Таню" та інші твори гурту. 

Право на присвоєння музичного стилю колективу цілком надається слухачеві. Самі музиканти визначають свою творчість як "Театр Жорсткої Естради". Склад групи неодноразово змінювався, завдяки чому група досягла ідеальних пропорцій сили, розуму і краси. Ліричний герой групи "Громадянин Топинамбур" - середній житель пострадянського простору. Це інтелігентна робочий металургійного заводу з тугою за прекрасним: картами, жінкам, циганам і ведмедям. Це кволий студент, щовечора відбиватися від хуліганів шахівницею. Це співробітниця НДІ з хронічною мігренню і бурхливої ​​молодістю. І звичайно ж цвях програми - Румунський Хлопчик Боббі. Боббі грає на трубі, Боббі шукає зниклого дідуся, Боббі плаче лівим оком, Боббі танцює джигу ... В цей час його товариші, за їхніми ж словами, "роблять рок" - веселу, бадьору музику, яка супроводжує все те, що відбувається з Боббі під час концерту. Загалом, атмосфера театралізованого бардаку кочує з концерту в концерт, давно перетворивши групу в явище національного масштаба. На сьогоднішній день "топинамбур" відіграли сотні живих виступів на майданчиках СНД, зібрали тисячі переглядів на Youtube і проникли в ефір центральних телеканалів.

Запрошуємо усіх на концерт гурту "Гражданин Топинамбур" у Хмельницькому!

  • Вартість квитка: 60-200 грн.

Деталі за номером: (0382) 79 44 74

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати: "Хочу на КОНЦЕРТ".

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та обов'язково - "ЗРОБИТИ РЕПОСТ" у соцмеражах цього запису: (Поділитись подією) - Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможець буде визначений вранці 1 грудня, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (9)
  • Хмельницький Адміністратор 27 Листопада

    Друзі, концерт у Хмельницькому скасовано, розіграш не відбудеться!
  • Ірина Гевак 27 Листопада

    "Хочу на КОНЦЕРТ".
  • Гнатюк Виолетта 27 Листопада

    Хочу на КОНЦЕРТ
  • Сергей Савулицкий 21 Листопада

    Послухаю
Отримуйте
регулярні оновлення