Всеукраїнський рух "Твоя Країна"

Всеукраїнський рух "Твоя Країна"

Всі анонси від: ГО "Молодь за краще майбутнє"

З 29 вересня по 1 жовтня у Хмельницькому пройде проект "Твоя Країна", початок з 10:00.

Проект "Твоя Країна" - це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного тобою міста. Неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, кав’ярні, музеї та театри, а також нові друзі, знання та яскраві враження.

Речовий ринок, пам’ятник Богдану-гетьман, скульптури Миколи Мазура -ось і закінчились всі пам’ятки Хмельницького. Зрештою, такого стереотипу дотримуються більшість його жителів. І не тільки. Рано чи пізно у просторах навіть найбільшого міста стає тісно та нудно. Саме тому активна та небайдужа молодь створила рух "Твоя Країна" - своєрідну подорож українськими містами у пошуку натхнення, нових знайомств і просто гарно проведеного часу, який дійшов і до нашого міста. Головне завдання організаторів-довести, що Хмельницький - неординарний та багатий на визначні місця та пам’ятки. Учасники відкриють для себе рідне місто з нового боку, і точно знайдуть друзів серед компанії однодумців . У Хмельницькому приймаючою стороною цього проекту є громадська організація "Молодь за краще майбутнє". Це молода та активна команда, яка щодня працює над створенням різних програм, подій та зустрічей.

Більш детальна інформація та процес створення, результати праці висвітлюються на офіційні сторінці у фейсбуці: Всеукраїнський рух "Твоя Країна".

Запрошуємо тебе побачити свою країну - великі замки та заводи, високі гори й терикони, широкі проспекти та середньовічні вулички... і люди! Такі ж, як ти - молоді та активні, з усіх куточків Твоєї Країни.

За детальною інформацією звертайтесь за номером: (067) 58 07 548 - Влад.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення