Всеукраїнський жіночий фестиваль "Аніма" у Хмельницькому

Всеукраїнський жіночий фестиваль "Аніма" у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

17 та 18 грудня запрошуємо усіх у Хмельницьку обласну філармонію. У ці дні пройде всеукраїнський жіночий фестиваль "Аніма", початок о 10:00.

Жіночий фестиваль "Аніма" - фестиваль про нові Тендеція в житті жінки. Про свіжих ідеях у взаєминах, красі, культурі, часу, LifeStyle. Про те, як встигнути все, не втрачаючи себе. Жіночий фестиваль "Аніма" - захід для жінки, яка прагне знайти баланс між сім'єю і кар'єрою, дізнатися своє призначення і роль в суспільстві. Для жінки, сенс життя якої полягає в розвитку і вдосконаленні. Для тієї, яка ресурсна і небайдужа. Для тієї, яка вибирає Кращого.
Жіночий фестиваль "Аніма" - це унікальна подія, що представляє на одному майданчику понад 50 майстер-класів, лекцій і семінарів, кінотренінг по тематиках взаємин між чоловіком і жінкою, кар'єри, краси, моди, іміджу, здоров'я, хобі та всього, що може зацікавити сучасну жінку. Протягом двох днів фестивалю одночасно працюють сім секторів. "Марс і Венера", "Мода і краса", "Бізнес-леді", "Хобі і релакс", LifeStyle, "кінотренінг", "Школа сексу".

Свято "Аніма" - збирає тисячі жінок, які хочуть розвиватися, розкрити себе по-новому, подивитися на себе з іншої сторони, ламати стереотипи та рухатися вперед. На фестивалі "Аніма" у вас буде можливість дізнатися про нові тенденції у житті сучасної жінки, навчитися встигати все та жити у гармонії з собою.

Автор запатентованої методики корекції долі людини за допомогою гармонізації його душевного стану - "Життєвої терапії Мадам Д'Аржанкур" розповість як за допомогою оздоровлення та гармонізації душевного стану можна реально поліпшити своє життя, поділиться формами діагностики, системами аналізу, ключами гармонізації і зцілення душевного стану людини. Людина - мікрокосм. Всередині кожного з нас цілий всесвіт ідей, мрій та планів. Мільярди нейронів в нашій голові безперервно працюють над тим, щоб кожна наша мрія втілилася - щаслива сім'я, успішний бізнес, гармонійні стосунки. Але часом власних ментальних зусиль буває недостатньо. Та це не привід впадати у відчай, адже у тебе є Всеукраїнський Жіночий фестиваль "Аніма", який завжди допоможе.


Вже зовсім скоро - лекції, тренінги, майстер-класи, виставка і просто казкова атмосфера свята у Хмельницькому, і все це на всеукраїнському жіночому фестивалі "Аніма"!

 

За детальною інформацією переходьте СЮДИ.

 

Детальна інформація за номером:

(0382) 79-44-74

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення