ВСІМ Бізнес-ліга 2023

ВСІМ Бізнес-ліга 2023

Всі анонси від: ВСІМ

ВСІМ Бізнес-ліга - уже 14-ий турнір з міні-футболу, який проводить сайт vsim.ua. В останні роки, задля покращення рівня змагань, ми організовуємо їх разом із Асоціацією футзалу Хмельницької області. 

Новий турнір пройде за зміненим форматом. Вперше на ВСІМ Бізнес-лізі гратимуть матчі тривалістю в один тайм 25 хвилин “брудного” часу. Такий формат стане передумовою для ще більшої кількості несподіваних результатів. І це має сподобатися глядачам. Тому приходьте на майданчик до НВК №10 в суботу та неділю, 29-30 квітня та 6-7 травня. Початок матчів вже із 10:00.

За головний трофей та додаткові кубки цьогоріч змагатимуться 15 команд. Сліпим жеребом вони поділені на три підгрупи по 5 учасників. Спочатку вони зіграють в одне коло між собою. До 1/4 фіналу вийдуть по 2 кращі команди з групи та 2 кращих із тих, які посядуть треті місця. Решта позмагаються з Кубок радіостанції Окей ФМ 105.4. Команди, які програють в 1/4 - за кубок сайту top20.ua.

Фото, відео та огляди матчів шукайте на сторінках організаторів - сайт vsim.ua та Асоціація мініфутболу (футзалу) Хмельницької області

Партнери турніру:

Фруктовий рай - завжди свіжі овочі та фрукти

SvitloSteli - стиль твоєї оселі

Pronto Pizza & Sushi Pro - не просто піца

Стоматологія Посмішка успіху - з турботою про кожен зуб

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення