White Christmas. Розіграш квитків

9-го грудня у Хмельницькому відбудеться концерт новорічних хітів під назвою "White Christmas" у виконанні Leoband Orchestra, початок о 19:00.

Концерт пройде у Хмельницькому академічному театр ім. М. Старицького.

Leoband Orchestra запрошує усіх відчути новорічний настрій та затишну атмосферу Різдва з оновленою програмою "White Christmas". Пориньте у вир різдвяних святкувань зі звучанням всесвітньо відомих новорічних хітів Frank Sinatra "Let it snow", "Jingle Bells", "Santa Claus Is Coming To Town", Elvis Presley "Blue Christmas",  ABBA "Happy New Year", Mariah Carey "All I want for Christmas is you", Andy Williams "It's The Most Wonderful Time Of The Year ", Wham! "Last Christmas", та багатьох інших святкових композицій. Музику творитимуть віртуози "LeoBand orchestra" під керівництвом Миколи Орача та Олексія Баженова. Новорічні пісні прозвучать у виконанні солістів Павла Ільницького, Оксани Караїм та чарівного Ladies' TRIO.

  • Вартість квитків: 150-350 грн.

Детальна інформація за номером: (0382) 655 925

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати: "Хочу на КОНЦЕРТ".

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та обов'язково - "ЗРОБИТИ РЕПОСТ" у соцмеражах цього запису: (Поділитись подією) - Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможець буде визначений 8 грудня, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (35)
  • Solomochka Kotova 08 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРТ
  • Solomochka Kotova 08 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРТ
  • Solomochka Kotova 05 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРТ
  • Solomochka Kotova 05 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРТ
Отримуйте
регулярні оновлення