Ярмарок спорту

Ярмарок спорту

До нашого міста завітають титуловані стронгмени, які виступали на світовій та європейській першостях. Порадують гостей ярмарки і фінальні поєдинки чемпіонату Хмельниччини з кікбоксингу. Організатори підготували для відвідувачів ще один сюрприз. 

Ярмарок спорту у Хмельницькому буде проводитися вдруге. Основний формат проведення організатори не змінили. Протягом двох днів хмельничани зможуть насолодитися екскурсією по світу спорту. Кращі клуби та секції міста представлять свої здобутки та дадуть змогу відвідувачам спробувати себе у ролі боксера, атлета чи інших. Всього буде представлено близько 60 видів спорту.

Чи не найцікавішим дійством для хмельничан мають стати богатирські ігри. Участь у них візьмуть не лише подільські силачі, а й відомі в Україні стронгмени. Видовищними обіцяють стати і вирішальні поєдинки обласного чемпіонату з кікбоксингу. На цьогорічному ярмарку вирішили підготувати сюрприз для відвідувачів. Майстер-класи будуть проводити не лише хмельницькі тренери та спортсмени, а й олімпійські чемпіони 2012 року. 

Ярмарок спорту розпочнеться 11 вересня о 10:00. Місцем проведення традиційно стане обласний центр фізичного виховання молоді на Пилипучка 41. Триватиме він протягом двох днів. Частина змагань проводитиметься на стадіоні «Локомотив» що на Гречанах

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення